Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ποσειδώνια 2024 : Κορυφαίοι ειδικοί διαμορφώνουν την ατζέντα της παγκόσμιας ναυτιλίας
    Ποσειδώνια 2024 :  Κορυφαίοι ειδικοί του κλάδου διαμορφώνουν την ατζέντα της παγκόσμιας ναυτιλίας στην Αθήνα από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου   Στα Ποσειδώνια  2024, την κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο, που θα γίνουν 3 έως 7 Ιουνίου στο Athens Metropolitan Expo, εκπρόσωποι της βιομηχανίας και εξειδικευμένα στελέχη θα αναλύσουν ένα ευρύ φάσμα κρίσιμων θεμάτων […] The post Ποσειδώνια 2024 : Κορυφαίοι ειδικοί διαμορφώνουν την ατζέντα της παγκόσμιας ναυτιλίας appeared first on Κυκλαδική.
  • “Πράσινο φως”  για την δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιριακού συγκροτήματος  Γ. Ν. Σύρου
    “Πράσινο φως”  για την δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιριακού συγκροτήματος  Γενικού Νοσοκομείου Σύρου Το έργο χρηματοδοτείται με 4,35 εκατ. €, από το Πρόγραμμα Νότιο Αιγαίο 2021 – 2027 Στο πλαίσιο της αξιοποίησης ευρωπαϊκών πόρων στην κατεύθυνση υλοποίησης παρεμβάσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, που απαντούν στο πρωταρχικής σημασίας ζήτημα της αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης,  η Ειδική Υπηρεσία […] The post “Πράσινο φως”  για την δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιριακού συγκροτήματος  Γ. Ν. Σύρου appeared first on Κυκλαδική.
  • Άστατος καιρός- Πτώση θερμοκρασίας από αύριο
    Άστατος καιρός- Πτώση θερμοκρασίας από αύριο     The post Άστατος καιρός- Πτώση θερμοκρασίας από αύριο appeared first on Κυκλαδική.
  • Σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ η βενζίνη στις Κυκλάδες- η πιο ακριβή στην Ελλάδα
    Σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ η βενζίνη στις Κυκλάδες Σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ η τιμή της βενζίνης – Φόβοι για νέο ανοδικό «ράλι» από βδομάδα, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς υγρών καυσίμων.   Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, σε όλες τις δημοφιλείς περιοχές η αμόλυβδη έχει σταθεροποιηθεί πάνω από τα […] The post Σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ η βενζίνη στις Κυκλάδες- η πιο ακριβή στην Ελλάδα appeared first on Κυκλαδική.
  • MyCoast- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις παραλίες – Καταγγελίες για αυθαιρεσίες
    MyCoast- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις παραλίες –  Μέσω της νέας ψηφιακής εφαρμογής «MyCoast» οι πολίτες θα μπορούν να ελέγχουν αν στις παραλίες, στις οποίες βρίσκονται, τηρείται η νομιμότητα των όρων παραχώρησης και να υποβάλλουν σχετική καταγγελία σε περιπτώσεις υπέρβασης των παραχωρήσεων ή αυθαίρετης κατάληψης. The post MyCoast- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις παραλίες – Καταγγελίες για αυθαιρεσίες appeared first on Κυκλαδική.