Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 13/04/2024

Σάββατο 06/04/2024

Σάββατο 30/03/2024



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΠΑΟΚ: Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ τραγούδησε on air Τριαντάφυλλο στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα (Video)
    Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έδωσε το δικό του τόνο στους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, τραγουδώντας on air, Τριαντάφυλλο. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το φετινό τίτλο του πρωταθλητή στη Super League, φεύγοντας με τη μεγάλη νίκη από την έδρα του Άρη (1-2). Η φιέστα στήθηκε στην Τούμπα και στο Λευκό Πύργο, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ […] Το άρθρο ΠΑΟΚ: Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ τραγούδησε on air Τριαντάφυλλο στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Η ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ της ΕΡΤ στους πανηγυρισμούς της Τούμπας – «Ο κόσμος το χάρηκε πολύ περισσότερο από το 2019» (Video)
    Με το χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ η ρεπόρτερ από την Θεσσαλονίκη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Η Λία Χριστάρα, όπως αποκάλυψε, αμέσως μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, πήγε στο γήπεδο της Τούμπας και πανηγύρισε με την ψυχή της. Μάλιστα, ανέφερε ότι δεν είχε κοιμηθεί ούτε δύο ώρες. «Ξημέρωσε μια […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Η ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ της ΕΡΤ στους πανηγυρισμούς της Τούμπας – «Ο κόσμος το χάρηκε πολύ περισσότερο από το 2019» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Κοσμήτορας Νομικής Σχολής του ΑΠΘ κατά της αφισοκόλλησης – «Πρόκειται για αισθητικό φασισμό» (ΦΩΤΟ)
    Με αφίσες και συνθήματα στους τοίχους είχε γεμίσει τις προηγούμενες μέρες η Νομική Σχολή του ΑΠΘ ενόψει και των επικειμένων φοιτητικών εκλογών. Ωστόσο ο χώρος καθαρίστηκε από ειδικά συνεργεία με αφορμή τον θεσμό «ΑΠΘ την Κυριακή». Ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής ΑΠΘ, δρ Παναγιώτης Γκλαβίνης, έστειλε σήμερα, 20/5, στους φοιτητές του μήνυμα κατά της αφισοκόλλησης, την οποία χαρακτηρίζει «αισθητικό φασισμό», […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Κοσμήτορας Νομικής Σχολής του ΑΠΘ κατά της αφισοκόλλησης – «Πρόκειται για αισθητικό φασισμό» (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑ�
  • Συνάντηση του Γ. Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του – Στο επίκεντρο το Μεταναστευτικό και οι εξελίξεις στη Μ. Ανατολή
    Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Sameh Shoukry θα έχει σήμερα στις 12 μ.μ. ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης. Μετά τις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών, θα ακολουθήσουν, στις 1:15 μ.μ., δηλώσεις των δύο υπουργών προς τον Τύπο και γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο υπουργός Εξωτερικών στον Αιγύπτιο ομόλογό του, σύμφωνα με σχετική […] Το άρθρο Συνάντηση του Γ. Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του – Στο επίκεντρο το Μεταναστευτικό και οι εξελίξεις στη Μ. Ανατολή εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Μια συγκέντρωση και πορεία θα γίνει σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
    Πορεία αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλου την 14η Ιουνίου του 2023 θα πραγματοποιήσουν σήμερα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Οι αντιεξουσιαστές εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους εννέα Αιγύπτιους επιζώντες του ναυαγίου, που συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά τη διάσωσή τους, με την κατηγορία της διακίνησης μεταναστών, μεταξύ άλλων. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις […] Το άρθρο Μια συγκέντρωση και πορεία θα γίνει σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.