Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 05/05/2018

Παρασκευή 04/05/2018

Πέμπτη 03/05/2018

Τετάρτη 02/05/2018

Δευτέρα 30/04/2018

Κυριακή 29/04/2018

Σάββατο 28/04/2018

Παρασκευή 27/04/2018

Πέμπτη 26/04/2018

Τετάρτη 25/04/2018

Τρίτη 24/04/2018

Δευτέρα 23/04/2018



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Έχουν οι σκύλοι προφορά; Τι επηρεάζει το γάβγισμά τους
    Αν και η επικοινωνία μεταξύ των σκύλων μελετάται χρόνια από τους ερευνητές, έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε. Οι σκύλοι έχουν πολύπλοκες μορφές επικοινωνίας και όταν φτάνουμε στο να τις κατανοούμε, σίγουρα μας εκπλήσσουν. Ένα ερώτημα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί σε κάποιους είναι αν οι τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να έχουν προφορά όπως οι άνθρωποι. […] Το άρθρο Έχουν οι σκύλοι προφορά; Τι επηρεάζει το γάβγισμά τους εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η ΠτΔ τίμησε τον εθελοντή αιμοδότη
      Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη η χθεσινή και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου τίμησε τις δράσεις των εθελοντικών οργανώσεων αιμοδοσίας. Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας Παναγιώτης Κατσίβελας (είχε διατελέσει στο παρελθόν διοικητής της 6ης ΥΠΕ), ο οποίος ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλονται για […] Το άρθρο Η ΠτΔ τίμησε τον εθελοντή αιμοδότη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • εκροί οι κρατούμενοι που κρατούσαν ομήρους φύλακες στη Ρωσία
    Νεκροί είναι οι κρατούμενοι που έπιασαν ομήρουςδύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους μέσα σε κέντρο κράτησης στο Ροστόφ, στη νότια Ρωσία. Παράλληλα οι σωφρονιστικοί υπαλλήλοι απελευθερώθηκαν. Νωρίτερα έξι κρατούμενοι, ορισμένοι με διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, έπιασαν ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και ζήτησαν ελεύθερη διέλευση, κατά την διάρκεια διαπραγματεύσεων με τις αρχές, μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Καταδικασμένοι για τρομοκρατία […] Το άρθρο εκροί οι κρατούμενοι που κρατούσαν ομήρους φύλακες στη Ρωσία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γν
  • Τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη με τέσσερις νεκρούς μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο
    Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 08:00 το πρωί της Κυριακής, έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας. Μετά το δυστύχημα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, το ΕΚΑΒ και δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, σύμφωνα με ανάρτηση της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες από […] Το άρθρο Τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη με τέσσερις νεκρούς μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε γιαουρτένια μαρινάδα   
             Υλικά (για 4 άτομα): Για το κρέας 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες, κόντρα, 200 γρ. η καθεμία 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες Για τη μαρινάδα 200 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό 1/2 κουτ. σούπας ντοματοπελτές 1 κουτ. γλυκού πάπρικα καπνιστή 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη 2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 70 ml ελαιόλαδο αλάτι, […] Το άρθρο Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε γιαουρτένια μαρινάδα    εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.