Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ενημέρωση και Αγγελίες:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μασούρα Ευτυχία σας εύχονται Καλό Πάσχα
    Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μασούρα Ευτυχία σας εύχονται Καλό Πάσχα The post Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μασούρα Ευτυχία σας εύχονται Καλό Πάσχα appeared first on Ο Ντελάλης.
  • Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Απριλίου
    Κυριακή 28 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Μάγνος, Μαγνής, Μάγνα, Βάια, Βάγια, Βαία, Βάιος, Δάφνη, Δάφνης. Κυριακή των Βαΐων Την ημέρα αυτή γιορτάζουμε την πανηγυρική είσοδο του Κυρίου Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ. Τότε, ερχόμενος ο Ιησούς από τη Βηθανία στα Ιεροσόλυμα, έστειλε δύο από τους Μαθητές του και του έφεραν ένα γαϊδουράκι. Και κάθισε πάνω του για να μπει στην πόλη. Ο δε λαός, ακούγοντας ότι ο Ιησούς έρχεται, πήραν αμέσως στα χέρια τους βάγια από φοίνικες και βγήκαν να τον υποδεχτούν. Και άλλοι μεν με τα ρο�
  • MegaStore: Δίπλα στον καταναλωτή με τις καλύτερες τιμές – Μοναδικές προσφορές από Δευτέρα 22/04 έως & Σάββατο 18/05
            The post MegaStore: Δίπλα στον καταναλωτή με τις καλύτερες τιμές – Μοναδικές προσφορές από Δευτέρα 22/04 έως & Σάββατο 18/05 appeared first on Ο Ντελάλης.
  • Velonis Holidays – 9ήμερη εκδρομή στην Πορτογαλία
    ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟ ΜΠΡΑΓΚΑ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΚΟΙΜΠΡΑ – ΦΑΤΙΜΑ-ΟΜΠΙΤΟΥΣ- ΑΒΕΙΡΟ-ΣΙΝΤΡΑ-ΚΑΣΚΑΙΣ-ΕΣΤΟΡΙΛ-ΛΙΣΑΒΟΝΑ 4-12 ΙΟΥΝΙΟΥ Στη νοτιοδυτική γωνία της ευρωπαϊκής ηπείρου βρίσκεται μια χώρα που έχει γοητεύσει κάθε επισκέπτη. Η Πορτογαλία, ένα έθνος με πλούσια ιστορία και ζωντανό πολιτισμό, στέκεται περήφανα στην άκρη της Ευρώπης, εκεί που συναντάται με την απεραντοσύνη του Ατλαντικού Ωκεανού. Από τα αρχαία κάστρα της Λισαβόνας μέχρι τους μαγευτικούς αμπελώνες του Πόρτο, η Πορτογαλία καλεί τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τις περιπέτειες σε κάθε γωνιά
  • Κατερίνη: Κυριακή των Βαΐων με ανοιχτά καταστήματα
    Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων (28/4), τ5α εμπορικά καταστήματα της Κατερίνης, καθώς σε ισχύ βρίσκεται το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα. Ειδικότερα, το ωράριο που προτείνει ο εμπορικός σύλλογος Κατερίνης  για την Κυριακή 28 Απριλίου για τα καταστήματα είναι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Δείτε αναλυτικά το ωράριο λειτουργία των καταστημάτων για την Μεγάλη Εβδομάδα. The post Κατερίνη: Κυριακή των Βαΐων με ανοιχτά καταστήματα appeared first on Ο Ντελάλης.