Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
23 Μαρτίου 2019 l karfitsa.gr l paraskhnio.gr l torima.gr l backstage24.gr l ippodromia.gr l policepress.gr
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Σελ. 54
FREE PRESS
την Karfitsa
Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΣΩΠΑ | MOXDhH : LIVE SHOW. ΘΕΑΤΡΟ
CITY LIGHTS
ουν Πόλη
Σελ.41-49
ΘΕΑΤΡΟ
H Kupia
τασε τα
Σ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΛΗΣ
Η ΝΔ θα νικήσει
με αυτοδυναμία
Σελ.32-33
ΕΥΟΣΜΟΣ-KOPAENIO
Προβάδισμα VIKns
για τον Π. Σούλα
To daupio»σε Καλαμαρια
και στο: Παύλου Μελά
Σελ.38
ΚΑΡΦΊΤΣΩ ΜΑΤΑ
Τα στοιχήματα δίνουν
ντέρμπι στο Δ θεσσαλονικηs
-11 Προτεινουν οι υποψηφιοι δημαρχοι για τιs avanr1ασε1s
στο Παραλιακό μέτωΠΟ τns Αρετσος και το πρώην στρατόπεδο,
υποψηφίων ετοιμάζει ο
Τζιτζικώσταs
wennw στα δυτικά, Που θα αλλάξουν την εικόνα τns θεσσαλονίκης,nemeretemrnm
Συγγραφέα" Ζέρβas και
barista ο Λεκάκns
Μπήκε στη «μάχη» του
Δήμου και η Νοτοπούλου
n 28-31
Σελ.37-40

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Γιατρός με γλοιβλάστωμα που υπέβαλε τον εαυτό του σε πειραματική θεραπεία δηλώνει «καθαρός» – Του έδιναν έναν χρόνο ζωής
    Ο Richard Scolyer είχε διαγνωστεί με μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου. Όταν ο Richard Scolyer διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα, μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, αποφάσισε να γίνει ο πρώτος ασθενής που θα υποβαλλόταν σε μια πειραματική θεραπεία, βασισμένη σε δική του έρευνα για το μελάνωμα. Άλλωστε, δεν είχε πολλά να χάσει: Ο Αυστραλός γιατρός […] Το άρθρο Γιατρός με γλοιβλάστωμα που υπέβαλε τον εαυτό του σε πειραματική θεραπεία δηλώνει «καθαρός» – Του έδιναν έναν χρόνο ζωής εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κ. Μητσοτάκης απο Θεσσαλονίκη: Σε λίγο καιρό θα παραδώσουμε κατα πάσα πιθανοτητα το πιο όμορφο μετρό οποιασδήποτε Ευρωπαϊκής πόλης (ΦΩΤΟ+Video)
    Τα αποτελέσματα της Μελέτης Ανάπτυξης Μετρό Θεσσαλονίκης (ΜΑΜΘ), βάσει των οποίων οριστικοποιήθηκε η χάραξη του δικτύου του Μετρό Θεσσαλονίκης, με ορίζοντα την εξέλιξη του πολεοδομικού συγκροτήματος μέχρι το 2040 παρουσιάστηκαν σήμερα, Δευτέρα (20/5) στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Θα μπορέσουμε να παραδώσουμε στους πολίτες […] Το άρθρο Κ. Μητσοτάκης απο Θεσσαλονίκη: Σε λίγο καιρό θα παραδώσουμε κατα πάσα πιθανοτητα το πιο όμορφο μετρό οποι�
  • Όλαφ Σολτς: Υποσχέθηκε την αλληλεγγύη του κράτους στην περιοχή που επλήγη από τις βροχοπτώσεις
    Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς διαβεβαίωσε τους κατοίκους και τις αρχές του Ζάαρλαντ για την αλληλεγγύη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης προς τους πληγέντες από τις σφοδρές βροχοπτώσεις. Ο κ. Σολτς, ο οποίος επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα το Κλαϊνμπλίτερσντορφ, δήλωσε ότι η προσοχή δίνεται τώρα στην παροχή άμεσης βοήθειας και πρόσθεσε ότι, όταν υποχωρήσει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης και κινδύνου, «θα πρέπει […] Το άρθρο Όλαφ Σολτς: Υποσχέθηκε την αλληλεγγύη του κράτους στην περιοχή που επλήγη από τις βροχοπτώσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκαν 11 άτομα για οπαδικό επεισόδιο στη Θέρμη
    Αθώοι, λόγω αμφιβολιών, κρίθηκαν 11 από τους 13 κατηγορούμενους που είχαν παραπεμφθεί να δικαστούν στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για συμμετοχή σε οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, στο γήπεδο του ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων εισέβαλε στο αγωνιστικό τερέν όπου αγωνιζόταν η ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης (ανήκει στις ακαδημίες […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκαν 11 άτομα για οπαδικό επεισόδιο στη Θέρμη εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Χρ. Σταϊκούρας: Ήμουν σίγουρος για τη νίκη του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
    «Ήμουν εδώ χθες οταν κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Ήμουν σίγουρος για τη νίκη του και για αυτό δεν πήγα στη Νέα Φιλαδέλφεια και πήγε η γυναίκα με την κόρη μου» είπε ο Χρ. Σταϊκούρας μόλις έφτασε στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη, απαντώντας σε ένα δημοσιογράφο σχετικά με τη νίκη του ΠΑΟΚ. Το άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: Ήμουν σίγουρος για τη νίκη του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.