Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Όλες οι ρέχουσεs
εξελίξε!s για:
Καλαμπόκι, αβοκάντο.
μπρόκολο, κουνουπίδι
αμύγδαλο, καρύδι
σκόρδο. ακτινίδιο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Τι περιλαμβάνει η Υπουργική
Αποφαση για το υστημα ΠαροχηS
Συμβουλών σε εωργικέs
Εκμεταλλεύσεις
EEA 46
ZEA 23-27, 34
Ο απολογισμός του τυφώνα
Οφηλία και οι ζημιές στη γεωργία
επαναφέρουν στην επικαιρότητα τη
συζήτηση για την κλιματική αλλαγή.
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ. 41
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
www.ypaithros.gr
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
ΕΕάμηνη ενημερότητα
με 87 ευρώ τον μήνα
Προβλέπει νέα ΥΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Ι ΕΤΟΣ2:
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 105 I [email protected] l ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ΤΟ 2018 ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ
ZEA. 29
" . ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠ
Δεμένη με τον ΕΛΓΟ
η ελάχιστη τιμή
των ΔΕΛΤΑ-ΜΕΒΓΑΛ
* Όλα τα σενάρια για τιs άμεσες ενισχύσεις
* Σε Πρώτο Πλάνο ευ puns Υεωργία και αγροτικες συμβουλες
* Σύγκλιση γεωργικns και ψηφιακήs πολιτικήs
ΚΡΑΣΙ
Σε χαμηλά μισού
αιωνα η Παγκοσμια
παραγωγη ΣΕ. 48
ΒΑΜΒΑΚΙ
Το σήμα τηs FED δίνει
Πατήματα-Ανησυχία
για τη Συνδεδεμένη
ΦΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Σοβαρά κενά στο
Εθνικό Σχέδιο Δράσns
ΣΕΛ.31
ΣΕΛ.9
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
Ποιες αλλαγες
τns Δράσns 4.1.3
καθυστερούν
την προκήρυξη
E 4-7

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ο Όμιλος Πειραιώς στους Europe’s Climate Leaders των Financial Times για 4η συνεχή χρονιά 
    Η Πειραιώς για τέταρτη συνεχή χρονιά συγκαταλέγεται στις 600 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη, σε ό,τι αφορά τον περιορισμό των εκπομπών της και τις πρωτοβουλίες δέσμευσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιοποίησαν οι Financial Times. Οι εταιρείες στην Ευρώπη καλούνται, περισσότερο από ποτέ, να εντείνουν τις προσπάθειες αντιμετώπισης της κλιματικής […] The post Ο Όμιλος Πειραιώς στους Europe’s Climate Leaders των Financial Times για 4η συνεχή χρονιά  appeared first on ypaithros.gr.
  • O ΕΦΕΤ ανακαλεί φρέσκα ζυμαρικά
    Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), για τη διακίνηση στην ελληνική αγορά φρέσκων ζυμαρικών, προέλευσης Ιταλίας, τα οποία μπορεί να περιέχουν αραχίδες, από διασταυρούμενη επιμόλυνση της πρώτης ύλης, ενώ στην επισήμανση τους δεν αναγράφεται. Συγκεκριμένα πρόκειται για το προϊόν με ξενόγλωσση ονομασία πώλησης «Girasoli vegani spinaci […] The post O ΕΦΕΤ ανακαλεί φρέσκα ζυμαρικά appeared first on ypaithros.gr.
  • Ξεμένουν τα ισπανικά φυτώρια από ελαιόδεντρα με τις νέες φυτεύσεις
    Η άνοδος της τιμής του ελαιολάδου κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, περίπου, μαζί με μια σειρά παραμέτρων που θέλουν τους εντατικούς ελαιώνες να κερδίζουν συνεχώς έδαφος έναντι άλλων καλλιεργειών, φαίνεται ότι αυξάνουν το ενδιαφέρον των Ισπανών για νέες φυτεύσεις. Τάση που, σύμφωνα με φυτωριούχους συγκεκριμένων παραγωγικών κέντρων, έχει προκαλέσει ακόμη και ελλείψεις στην αγορά δενδρυλλίων ελιάς […] The post Ξεμένουν τα ισπανικά φυτώρια από ελαιόδεντρα με τις νέες φυτεύσεις appeared first on ypaithros.gr.
  • «Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία της Ελλάδας το Σάββατο18 και την Κυριακή 19 Μαΐου
    Μια μοναδική οινο – γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού  σε όλη την Ελλάδα,  συμμετέχοντας στην εορταστική ανοιξιάτικη εκδήλωση των οινοποιείων «Ανοιχτές Πόρτες». Η εκδήλωση διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας, στα επισκέψιμα οινοποιεία των μελών τους. Το Σάββατο 18 Μαΐου και την […] The post «Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία της Ελλάδας το Σάββατο18 και την Κυριακή 19 Μαΐου appeared first on ypaithros.gr.
  • Να επισπεύσει ο ΕΛΓΑ τις αποζημιώσεις των πληγέντων του Ρεθύμνου από την πυρκαγιά του 2022, ζητάει ο Χρ. Τριαντόπουλος
    Την επίσπευση των διαδικασιών σχετικά με τις αποζημιώσεις των πληγέντων του Δήμου Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο, από την καταστροφική πυρκαγιά του 2022, ζήτησε με έγγραφο του προς τον ΕΛΓΑ, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος. Ως αρμόδιος υφυπουργός για το Ταμείο Αρωγής, ο κ. Τριαντόπουλος ζητάει από τον ΕΛΓΑ να παραδώσει τα […] The post Να επισπεύσει ο ΕΛΓΑ τις αποζημιώσεις των πληγέντων του Ρεθύμνου από την πυρκαγιά του 2022, ζητάει ο Χρ. Τριαντόπουλος appeared first on ypaithros.gr.