Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
Κύκλαδική
ΟΠΤΙΚΑ , ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 6197
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
οδός nar'αβασιλείου. Xupa Νόξος
Τηλ./Fax: 22850.22878 Kw. 6976.115815
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 | ΕΤΟΣ 170 | ΦΥΛΛΟ 4.001 | 0,50 ΕΥΡΩ
ΕΚΔΟΤΗΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
| Μητροπολίτης Παροναξίας: Όλύθερμή
συγκατάθεση στην υπουηφιοτητα του
Μανώλη Γλέζου για το Νόμπελ Ειρήνης
0 ερ στης φετ νος ουνιος ε ναι ο καλυτερος των Τελευταιων ετών, σε πα ορα στην Τουρ στ νηση Απο τα 46 611 εισ Τηρια που ε ο ε περσινο
φετος σηκώθηκα ε στα 57.977 αν κατα γενικη ομολογια το επνο τουριστικο εσπασμα του πρωτου μηνος του καλοκαιριου εντυπωσιακο Παρα το
γεγονος οτι ο κοσμος, αλλοδαπος και ημεδαπος βιωνε την βαρια ασηκώτη ευρωπαικη οικονομικη κριση νησι μας απολαμβανει ένα καλοκαι που κατα
τώς δε νουν τα πραγματα κρατησεις και συγκλ νουσες εκτιμησεις προβλε εις κορυφα ων τουριστ κ παραγ0VT ν του τοπου μας απιστευτα καλο.
Ο ΟΕΡΙΣΤΗΣ
ΙΟΥΝΙΟΣ
«ΕΔΡΕΨΕ
ΔΑΦΝΕΣ»!!!
Τουριστική κίνηση:
Εκτοξεύτηκε στο +244%σεσχέση
μεπερσηΟ φετινος ιουνιος,..
LITIS to
Πλην Τον εισιτηριών (επισκεπτών) που σαρωσε ο φετινος υνιος-Χαρακτηριστικο
ίναι και Το γεγονο οτι περσι καταΤον μηνα ουνιοτα ανστονησι μας 3558 X
αυτοκίνητα, 779 περισσότερα από (το αντίστοιχο διάστημα) πέρσι
ΣΕΛΙΔΕΣ 8 , 9
Ο ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ
ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ & ΧΗΜΕΙΑ
ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ
Δημήτρης Βασιλάκης : "Το
να είμαι πρώτος δεν ήταν σε καμία
περίπτωση αυτοσκοπός"
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ,
από το ύψος του πολυκαταστήματος
«Κουτελιέρης» ίσαμε την παραθαλάσσια
περιοχή του Αγίου Προκοπίου είναι
νας δρόμος που δεν διαθέτει για
| Χρήστος Καπρής. Πολ
έςφορές
το άγχος σε καταβροχθίζει, αν το δαμάσεις
όμως όλα πηγαίνουν καλά
δείγμα ένα πεζοδρόμιο.
ΣΕΛΙΔΑ 3
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 3
ΕΔΡΑ: ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ 843 00
ΤΗΛ.: 22850.24681. FAX: 22850.
1,KIN
11.260
e-mailinfo@kykladik

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μύκονος: Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών
    Μύκονος: Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών Την 14-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 27χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Σύρου για υπόθεση ανθρωποκτονίας, συμπλοκή και οπλοκατοχή. The post Μύκονος: Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών appeared first on Κυκλαδική.
  • Δήμος Πάρου: Συνεδρίαση Πολιτικής Προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου
    Δήμος Πάρου: Συνεδρίαση Πολιτικής Προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου Τη Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και ώρα 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πάρου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Δήμου Πάρου, με θέμα τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2024 και […] The post Δήμος Πάρου: Συνεδρίαση Πολιτικής Προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου appeared first on Κυκλαδική.
  • Αγωγή εκφοβισμού (SLAPP) σε 5 άτομα από την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας
    Αγωγή εκφοβισμού (SLAPP) σε 5 άτομα από την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας Αγωγή εκφοβισμού δέχθηκαν 5 άτομα – κάτοικοι  του νησιού  της Σαντορίνης, μεταξύ των οποίων και εγώ ( Χαρά Καπότου – santorinimagazine) από την Ελένη Μπορμπουδάκη, με την ιδιότητα ως Αντιπροέδρου της ΑΕΜΥ ΑΕ και Εντεταλμένης Συμβούλου του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας,  για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμιση, […] The post Αγωγή εκφοβισμού (SLAPP) σε 5 άτομα από την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας appeared first on Κυκλαδική.
  • Ν. Φαραντούρης : Οι Κυκλάδες χρειάζονται ανθρώπους στις Βρυξέλλες που ξέρουν τη δουλειά όχι να πίνουν μπύρες
    Ν. Φαραντούρης : Οι Κυκλάδες χρειάζονται ανθρώπους στις Βρυξέλλες που ξέρουν τη δουλειά και έχουν δυνατή φωνή Στην εκπομπή «Αποχρώσεις» με τον Λάμπρο Δεμερτζή  και στον Μεσόγειος 105,4 FM μίλησε ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Δικαίου της Ενέργειας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο […] The post Ν. Φαραντούρης : Οι Κυκλάδες χρειάζονται ανθρώπους στις Βρυξέλλες που ξέρουν τη δουλειά όχι να πίνουν μπύρες appeared first on Κυκλαδική.
  • Σάρωσαν τα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου στην απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας
    Σάρωσαν τα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου στην απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Τα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024”, απονεμήθηκαν, χθές, στη Θεσσαλονίκη, σε 85 εστιατόρια της χώρας, με τα 32 απο αυτά να βρίσκονται στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Δείτε εδώ τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν στο Νότιο Αιγαίο: ΚΥΚΛΑΔΕΣ Selene – Σαντορίνη Grandma’s – Ιος Petra […] The post Σάρωσαν τα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου στην απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας appeared first on Κυκλαδική.