Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
www.ypaithros.gr
Επένδυση
00 εκατ. ευρώ
στον Ασπρόπυργο
την Παπαστράτος
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
HΗΞΕTS
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΕΤΟΣ 2
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 73
SSN: 2459-3206
[email protected]
ΤΙΜΗ 2 €
στον γορόιο
δεσμό της τεράστιας
συμμετοχής ψάχνει
Το ΥΠΑΑΤ Σύμφωνα
με αποκλειστικές
πληροφορίες,
υπέβαλαν αιτήσεις
64.000 παραγωγοί
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ... ΠΟΛΕΜΟΣ
Κόβονται 5.000 υποψήφιοι
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜIAΕλα
ΕΦΚ πετρελαίου
Ηλεκτροσόκ
Πικρό... το μέλι από
φθηνές εισαγωγές
Απο Απρίλη
για τους αγροτες
Και βλεπουμε
ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΕΛ39
η επιστροφη του 2015
Ασθένειες και εχθροί
καραδοκούν την άνοιξη
Χ. Κασίμης
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ agora ΣΕΛ 6-7
Ζεστό χρήμα
Ανακατανομή ενισχύσεων και
Διπλασιάστηκε η τιμή του αγροτικου ρευματος τα χρονια της κρισης
ΣΕΛ. 10
στους παραγωγούς
Συνδεδεμένες στο επίκεντρο
αν και παραμένει η χαμηλότερη στην Ευρωπαική Ενωση
s HGΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ απαντά στα παραπλανητικά δημοσιεύματα του συνεταιρισμού άΕνωσηΑγρινίου» και
απαιτεί να σταματήσει να θορυβεί με συνεχόμενα ψεύδη, που πλήττουν την ιστορία και την προσφορά της Σελ16

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΠΕΣΟΠΠ: Σε ετοιμότητα ενόψει αντιπυρικής περιόδου
    Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Ελλάδας (ΠΕΣΟΠΠ) συνεδρίασε με σκοπό τον καλύτερο δυνατό συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πυρκαγιών, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου 2024. Κατά τη συζήτηση, αναφέρθηκαν ζητήματα που έχουν αντιμετωπιστεί στο παρελθόν, ενώ παράλληλα έγιναν προτάσεις, με στόχο την ενίσχυση της πρόληψης […] The post ΠΕΣΟΠΠ: Σε ετοιμότητα ενόψει αντιπυρικής περιόδου appeared first on ypaithros.gr.
  • ΗΠΑ: Η γνώση για τα οφέλη των βιολογικών αυξάνει τις τιμές
    Μεγαλύτερη προθυμία καταβολής υψηλότερου αντιτίμου στους καταναλωτές για την αγορά βιολογικών προϊόντων, όταν είναι ενημερωμένοι για τα οφέλη τους, διαπιστώνει νεότερη έρευνα στις ΗΠΑ. Παράλληλα, η βαθιά εξοικείωση των καταναλωτών μεταφράζεται σε σταθερή δημόσια εμπιστοσύνη ως προς τη βιολογική πιστοποίηση. Τα νεότερα αυτά στοιχεία προέκυψαν από την καταναλωτική αγορά των ΗΠΑ, μέσα από έρευνα που πραγματοποίησε […] The post ΗΠΑ: Η γνώση για τα οφέλη των βιολογικών αυξάνει τις τιμές appeared first on ypaithros.gr.
  • Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης: Επί ποδός ΥΠΑΑΤ & περιφέρειες για την υλοποίησή τους µέχρι τέλος 2024
    Με τη «δαμόκλειο σπάθη», της επικείμενης ενεργοποίησης του βαρύτατου προστίμου των 450 εκατ. ευρώ από την ΕΕ, να βρίσκεται έως το τέλος του χρόνου πάνω από τη χώρα μας, τόσο το ΥΠΑΑΤ όσο και οι περιφέρειες βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να «τρέξουν» το επόμενο διάστημα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την εκπόνηση των Διαχειριστικών Σχεδίων […] The post Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης: Επί ποδός ΥΠΑΑΤ & περιφέρειες για την υλοποίησή τους µέχρι τέλος 2024 appeared first on ypaithros.gr.
  • Νέα Ζηλανδία: Διερεύνηση των οικονομικών επιπτώσεων από την εμφάνιση ασθενειών
    Ένα διαδραστικό εργαλείο, το «HortPlus», στοχεύει να βοηθήσει τους παραγωγούς μήλων και σταφυλιών στη Νέα Ζηλανδία, προσφέροντας πληροφορίες για τις οικονομικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και της εμφάνισης ορισμένων ασθενειών. Αυτό το εργαλείο, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του «Our Land and Water National Science Challenge» και χρηματοδοτείται από το υπουργείο Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Απασχόλησης της χώρας, […] The post Νέα Ζηλανδία: Διερεύνηση των οικονομικών επιπτώσεων από την εμφάνιση ασθενειών appeared first on ypaithros.gr.
  • Αρκίτσα: Αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου της Ρωμάνας
    Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκίτσας ο «Κλείδωνας», το παραδοσιακό έθιμο της Ρωμάνας. Η αναβίωση αυτού του εθίμου έχει τις ρίζες του στην ιστορία του χωριού και αποτελεί μέρος της παράδοσης και των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Σύμφωνα με την παράδοση, οι γυναίκες του χωριού με τις παραδοσιακές στολές από […] The post Αρκίτσα: Αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου της Ρωμάνας appeared first on ypaithros.gr.