Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τιμολόγια ρεύματος: Αυξάνονται οι τιμές τους κατά 12% τον Ιούνιο
    Τιμολόγια ρεύματος: Αυξάνονται οι τιμές τους κατά 12% τον Ιούνιο Αύξηση αναμένεται από την 1η Ιουνίου στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, σύμφωνα με τον ενεργειακό επιθεωρητή Μιχάλη Χριστοδουλίδη. Η αύξηση αναμένεται να ξεπεράσει το 10%. Ηδη το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου αυξήθηκε η χονδρική αγορά του ρεύματος, από 60 πήγε 69» είπε μιλώντας στο Open, εκτιμώντας […] The post Τιμολόγια ρεύματος: Αυξάνονται οι τιμές τους κατά 12% τον Ιούνιο appeared first on Κυκλαδική.
  • Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Μύκονο
    Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Μύκονο Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου από τον κυβερνήτη του επαγγελματικού αλιευτικού ¨ΚΑΠΤΑΝΙΚΟΛΑΣ¨ Ν.Μ. 126 ότι ένα επαγγελματικό τουριστικό ιστιοφόρο σκάφος πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή του Ορνού της Μυκόνου. Οι τέσσερις (04) αλλοδαποί επιβαίνοντες του Ι/Φ είναι καλά στην υγεία τους. Το σκάφος είχε προσαράξει […] The post Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Μύκονο appeared first on Κυκλαδική.
  • Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Νάξο και Πάρο
    Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Νάξο και Πάρο Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα Την 15-05-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 43 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα […] The post Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Νάξο και Πάρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Νοτίου και Βορείου Αιγαίου
    Υπουργείο Υγείας: Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Νοτίου και Βορείου Αιγαίου   Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη βρέθηκε σήμερα, 16 Μαΐου 2024 στις εγκαταστάσεις της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου ενόψει της παράδοσης επτά νέων ασθενοφόρων, τα οποία θα καλύψουν κρίσιμες ανάγκες των Κέντρων Υγείας του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.   […] The post Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Νοτίου και Βορείου Αιγαίου appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Τους απείλησαν με μαχαίρι για να κλέψουν τα κινητά τους
    Νάξος: Τους απείλησαν με μαχαίρι για να κλέψουν τα κινητά τους Την Τετάρτη 15-05-2024 από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών αλλοδαπών ηλικίας 16 και 18 ετών, οι οποίοι, οι οποίοι όπως προέκυψε κατόπιν καταγγελιών και έρευνας, απογευματινές ώρες της 26-04-2024 αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν, με τη απειλή […] The post Νάξος: Τους απείλησαν με μαχαίρι για να κλέψουν τα κινητά τους appeared first on Κυκλαδική.