Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Θεσσαλία:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ιστορικό Rally Πηλίου – Αγώνας Regularity για ιστορικά οχήματα στον Βόλο και το Πήλιο
    Η ΦΙΟ, έχοντας αναβιώσει τον παλαιότερο θεσμό του Ιστορικού Rally Πηλίου, ανεβάζει τον πήχη της διοργάνωσης, αφού για πρώτη φορά ο αγώνας θα αποτελεί έναν από τους πέντε Πανελλήνιους αγώνες Regularity της ΕΟΦΙΛΠΑ για το ετήσιο Πρωτάθλημα Ιστορικών Οχημάτων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 1 & 2 Ιουνίου 2024 με επίκεντρο το Βόλο και τον ορεινό όγκο του Πηλίου. Την πρώτη μέρα, το Σάββατο 1/6, η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από το λιμάνι του Βόλου, μπροστά στο Ηρώο και το χώρο του εμβληματικού κτιρίου Παπαστράτος. Η πορεία του αγώνα θα ακολουθήσει την παραλιακή διαδρομή προς τα Κ�
  • Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου 1/6
    Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής:   ΕΡΤ 3 17.15 Περιστέρι-Ολυμπιακός -Ζ- (Α1 μπάσκετ πλέι οφ) MEGA 22.00 Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρ. -Ζ- (Τσάμπιονς Λιγκ τελικός) COSMOTE SPORT 1 22.00 Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρ. -Ζ- (Τσάμπιονς Λιγκ τελικός) COSMOTE SPORT 6 20.00 Ιντιάνα Φίβερ-Σικάγο Σκάι -Ζ- (WNBA) COSMOTE SPORT 7 20.30 Φενερμπαχτσέ-Μπεσίκτας -Ζ- (τουρκικό μπάσκετ) COSMOTE SPORT 8 19.00 Μούρθια-Μάλαγα -Ζ- (ισπανικό μπάσκετ)
  • ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΗΛΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ
    Με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου ΗΛΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ τελούμε αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας και μετά τη Θεία Λειτουργία μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του. Καλούμε συγγενείς και φίλους να παραστούν και να προσευχηθούν μαζί μας. Νέα Ιωνία 1 Ιουνίου 2024 Η σύζυγος: Ευαγγελία Τα παιδιά: Ευφροσύνη – Ιωάννης Τα εγγόνια: Ηλιάνα – Στεφανία, Σταματία Τα αδέλφια Τα ανίψια Οι λοιποί συγγενείς Ο καφές θα δοθεί στην κάτω αίθουσα του Ιερού Ναού.
  • ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΥΤΖΑΚΗ
    Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΥΤΖΑΚΗ τελούμε αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου και μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της. Ο σύζυγος: Παναγιώτης Τα παιδιά: Μαρία – Παναγιώτης, Καλλιόπη – Ιωάννης, Δημήτριος – Κυριακή Τα εγγόνια: Ανδρέας – Ευτυχία, Χρήστος – Μαρία, Αντώνης – Ελένη, Μαρία, Γεωργία – Μάριος, Παναγιώτα – Γεράσιμος, Παναγιώτης – Ευθυμία Τα αδέλφια Τα ανίψια Τα δισέγγονα Οι λοιποί συγγενείς Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα του Ιερού Ναού.
  • ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑ
    Με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από τον θάνατο του λατρευτού μας συζύγου, πατέρα, αδελφού, παππού, προπάππου και θείου ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑ τελούμε αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κοσμά Αιτωλού και Αρτεμίου μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του. Καλούμε συγγενείς και φίλους και όλους όσοι τιμούν τη μνήμη του όπως προσέλθουν σ’ αυτό και συμπροσευχηθούν μαζί μας. Βόλος 1 Ιουνίου 2024 Η σύζυγος: Φωτεινή Τα παιδιά: Ευαγγελία, Ελένη – Γεώργιος, Αθανασία – Σταύρος, Δήμητρα – Θοδωρής Τα αδέλφια: Μαρίκα, Σουλτάνα, Κωνσταντίνος Τα εγγόν