Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ο πίνακας δρομολογίων του “Σαόνησος” από 16/5 – 31/5
    Ο πίνακας δρομολογίων του “Σαόνησος” από 16/5 – 31/5 Δείτε τον πίνακα δρομολογίων του “Σαόνησος” που θα πραγματοποιηθούν από αύριο 16 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, έως και τις 31 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή. The post Ο πίνακας δρομολογίων του “Σαόνησος” από 16/5 – 31/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Η ZANTE Ferries για το ατύχημα των μαθητών σε σχολική εκδρομή στην Ίο: “Εκφράζουμε την λύπη και την συμπαράστασή μας…”
    Η ZANTE Ferries για το ατύχημα των μαθητών σε σχολική εκδρομή: “Εκφράζουμε την λύπη και την συμπαράστασή μας…” Ανακοίνωση εξέδωσε η ZANTE Ferries, αναφορικά με το ατύχημα που προκλήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου στο “Διονύσιος Σολωμός” στην Ίο, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 6 μαθητές και μαθήτριες από τη Σαντορίνη, μία εκ των οποίων […] The post Η ZANTE Ferries για το ατύχημα των μαθητών σε σχολική εκδρομή στην Ίο: “Εκφράζουμε την λύπη και την συμπαράστασή μας…” appeared first on Κυκλαδική.
  • Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά
    Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παπά είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης στο Υπουργείο Ναυτιλίας τις προηγούμενες ημέρες. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση του Υφυπουργού, οι δυό άνδρες είχαν την ευκαιρία να […] The post Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά appeared first on Κυκλαδική.
  • Νέο ρεκόρ για τα ναυπηγεία της ΟΝΕΧ – 23 πλοία ταυτόχρονα σε Σύρο και Ελευσίνα
    Νέο ρεκόρ για τα ναυπηγεία της ΟΝΕΧ – 23 πλοία ταυτόχρονα σε Σύρο και Ελευσίνα Νέο υψηλό για τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της Ελλάδας  με 23 πλοία ταυτόχρονα στις γιάρδες της ΟΝΕΧ. Από αυτά 9  είναι  στην Σύρο και 14 στην Ελευσίνα, με το 14ο να καταπλέει σήμερα γεγονός που αποτελεί και υψηλό όλων των εποχών για την Ελευσίνα, […] The post Νέο ρεκόρ για τα ναυπηγεία της ΟΝΕΧ – 23 πλοία ταυτόχρονα σε Σύρο και Ελευσίνα appeared first on Κυκλαδική.
  • Όλα τα εκλογικά κέντρα των Κυκλάδων – Δείτε που ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές
    Όλα τα εκλογικά κέντρα των Κυκλάδων – Δείτε που ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη, καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα ενόψει των Ευρωεκλογών της 9 Ιουνίου του 2024 για τα νησιά του νομού. Δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τις περσινές εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, παρά μόνο […] The post Όλα τα εκλογικά κέντρα των Κυκλάδων – Δείτε που ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές appeared first on Κυκλαδική.