Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • CNNi: Η Χαμάς λέει ότι «κανείς δεν έχει ιδέα» πόσοι Ισραηλινοί όμηροι είναι ζωντανοί
    Η τύχη των 120 ομήρων που παραμένουν στη Γάζα είναι ζωτικής σημασίας για οποιαδήποτε συμφωνία για τον τερματισμό της παρατεταμένης και αιματηρής σύγκρουσης μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς. Aνώτερος αξιωματούχος της Χαμάς προκαλεί αίσθηση με τη δήλωση στο CNNi ότι «κανείς δεν έχει ιδέα» πόσοι από αυτούς είναι ζωντανοί και ότι οποιαδήποτε συμφωνία για την απελευθέρωσή […] Το άρθρο CNNi: Η Χαμάς λέει ότι «κανείς δεν έχει ιδέα» πόσοι Ισραηλινοί όμηροι είναι ζωντανοί εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ξανά στο εδώλιο ο Επαμεινώνδας Κορκονέας
    Στο εδώλιο θα καθίσει και πάλι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008. Ο πρώην ειδικός φρουρός θα δικαστεί για τέταρτη φορά, καθώς αναιρέθηκε από τον Άρειο Πάγο η αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου που του χορήγησε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, με αποτέλεσμα […] Το άρθρο Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ξανά στο εδώλιο ο Επαμεινώνδας Κορκονέας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Euro 2024: Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις
    Το Euro της Γερμανίας, επιτέλους, ξεκινάει και το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα είναι το διαχρονικό ερώτημα στις μεγάλες διοργανώσεις: Πίτσα ή σουβλάκια; Για το άλλο ερώτημα, πού θα δούμε, δηλαδή, τους αγώνες, φρόντισε η ΕΡΤ, που θα μεταδώσει τη διοργάνωση! Από τις 14 Ιουνίου, λοιπόν, έως και τις 14 Ιουλίου, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και […] Το άρθρο Euro 2024: Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα – ΒΙΠΕ: Το πρώτο deal για φυσικό αέριο σε βιομηχανία κολοσσό
    Στην υπογραφή της πρώτης σύμβασης σύνδεσης μεγάλου βιομηχανικού καταναλωτή, με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου που αναπτύσσεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προχώρησε η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων Enaon EDA, θυγατρική της Enaon του ομίλου Italgas. Η συμφωνία έγινε με το πρότυπο εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ της εταιρείας γαλακτοκομικών προϊόντων και παιδικών τροφών «FrieslandCampina Hellas» στη Βιομηχανική Περιοχή […] Το άρθρο Πάτρα – ΒΙΠΕ: Το πρώτο deal για φυσικό αέριο σε βιομηχανία κολοσσό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15-6-2024
    ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη  μας ΔΑΦΝΗ  (χήρα) ΝΙΚ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ  95  Θανούσα κηδεύουμε την Παρασκευή 14-6-2024  & ώρα  10.30 π.μ.  από τον  Ιερό Ναό Αποστόλου Πέτρου στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ -ΚΟΥΤΡΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ ΤΑ  ΕΓΓΟΝΙΑ  ΤΗΣ: ΝΑΝΤΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΑΡΙΑ & ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΑΝΝΑ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΡΙΑ-ΔΑΦΝΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ. ΟΙ  ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΙ ΟΙ ΑΝΕΨΙΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ * Γραφείο Τελετών […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρ�