Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Θεσσαλία:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δημιουργίες
      Και φέτος, αρκετές ήταν οι δημιουργίες των αστυνομικών για το μπαζάρ που διοργανώνεται κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα με πρωτοβουλία των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας για την ενίσχυση ενός ιδρύματος της πόλης. Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα δείχνοντας για ακόμη μία φορά την κοινωνική τους ευαισθησία. ΑΝ.Φ.
  • «Τάκης Μεταξάς» θα ονομαστεί το αθλητικό κέντρο του Μαγνησιακού με απόφαση του συλλόγου
    Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου Κώστα Γκουγκουλιά και τη σύμφωνη γνώμη των μελών του Μαγνησιακού, το αθλητικό κέντρο του συλλόγου θα ονομαστεί «Τάκης Μεταξάς» προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του ακούραστου εργάτη των «κυανολεύκων», που πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή. Ήδη η διοίκηση του Μαγνησιακού επεξεργάζεται τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να επισημοποιηθεί αυτή η απόφαση σε ειδική εκδήλωση μέσα στις επόμενες ημέρες. Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν για έναν άνθρωπο που για μισό αιώνα πε�
  • Επίτευγμα για τις Νεάνιδες του Ολυμπιακού – Πέρασαν για 3η σερί χρονιά στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος
    Ένα μεγάλο επίτευγμα κατάφεραν οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου, αφού προκρίθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και μάλιστα με μεγάλη άνεση. Οι νεαρές «ερυθρόλευκες» χάρη στη νίκη επί της Νικόπολης Πρέβεζας με 68-38 τερμάτισαν στην 1η θέση του ομίλου τους και πήραν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουν οι οκτώ κορυφαίες ελληνικές ομάδες σε επίπεδο νεανίδων. Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού τα κορίτσια της Ελένης Παπαθανασίου, του Κώστα Δέρβου και της Άννας Χριστοδούλου σάρωσαν τους τίτλους στι
  • Δήμος Αλμυρού: Έκτακτη διακοπή νερού
    Η ΔΕΥΑΑΛ ανακοινώνει έκτακτη διακοπή νερού μέχρι τις πρώτες μεταμεσημβρινές ώρες της Μ. Τρίτης 30/4 στην πόλη του Αλμυρού, εξαιτίας θραύσης αγωγού από τις εκτελούμενες εργασίες δικτύου. Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης.
  • Πεταμένα
      Πεταμένα εκτός του κάδου απορριμμάτων ήταν χθες το πρωί σκουπίδια στη Ν. Ιωνία. Ίσως λόγω του ότι ο κάδος ήταν γεμάτος, κάποιοι επέλεξαν να αφήσουν εκτός κάδων τις σακούλες σκουπιδιών με αποτέλεσμα αδέσποτα ζώα να σκίσουν τις σακούλες και να βγάλουν τα σκουπίδια από μέσα. ΑΝ.Φ.