Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νέες εκπτώσεις για δρομολόγια από την ΖΑΝΤΕ FERRIES για το “Διονύσιος Σολωμός”
    Νέες εκπτώσεις για δρομολόγια από την ΖΑΝΤΕ FERRIES για το “Διονύσιος Σολωμός” Η ΖΑΝΤΕ FERRIES σας ενημερώνει για τις νέες προσφορές της στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων για δρομολόγια από 01/06/2024 έως 01/09/2024 .  Η εταιρεία μας προσφέρει 20% έκπτωση στα aller-retour εισιτήρια (η έκπτωση εφαρμόζεται στο σκέλος της επιστροφής και δίνεται αυτόματα από το σύστημα), για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/06/2024 έως 01/09/2024 με το πλοίο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ για τις διαδρομές από […] The post Νέες εκπτώσεις για δρομολόγια από την ΖΑΝΤΕ FERRIES για το “Διονύσιος Σολωμός” appeared first on
  • Νάξος: Προσωρινή διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 22/5
    Νάξος: Προσωρινή διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 22/5 Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 22 Μαϊου από τις 10:00 έως τις 14:30 περίπου στις εξής περιοχές: “Βάγιες Αγίου Αρσενίου, πλησίον καταστήματος Naxos Glass (Κωστόπουλος Βασίλειος Ζ. και πλησίον τυροκομείου Βελώνη The post Νάξος: Προσωρινή διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 22/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Αύξηση 13,4% και 9,4% αντίστοιχα στον τζίρο εστίασης και καταλυμάτων – Μειώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Μυκόνου και Θήρας
    Αύξηση 13,4% και 9,4% αντίστοιχα στον τζίρο εστίασης και καταλυμάτων – Μειώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Μυκόνου και Θήρας Ξεπέρασε τα 430.000.000€ ο κύκλος εργασιών των καταστημάτων εστίασης το πρώτο τρίμηνο του 2024 σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας (16,1%) και η μικρότερη αύξηση (1,8%) καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, […] The post Αύξηση 13,4% και 9,4% αντίστοιχα στον τζίρο εστίασης και καταλυμάτων – Μειώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Μυκόνου και Θήρας appeared first on Κυκλαδική.
  • Άνοιξε η πλατφόρμα – “Αμφισβήτηση” του τεκμαρτού
    Άνοιξε η πλατφόρμα – “Αμφισβήτηση” του τεκμαρτού Άνοιξε η πλατφόρμα, για την υποβολή ενστάσεων, σε ότι έχει να κάνει με το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα των ελευθέρων επαγγελματιών. The post Άνοιξε η πλατφόρμα – “Αμφισβήτηση” του τεκμαρτού appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 22 Μαΐου
    Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 22 Μαΐου Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές την Τετάρτη σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα βόρεια, όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης […] The post Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 22 Μαΐου appeared first on Κυκλαδική.