Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάτρα: Πέντε άνθρωποι θα λάβουν τα δώρα ζωής του Δημήτρη Τσιλιμέκη
    Ολοκληρώθηκε σήμερα το πολύωρο χειρουργείο αφαίρεσης των οργάνων του Δημήτρη Τσιλιμέκη και ξεκινά η προσπάθεια μεταμόσχευσης σε πέντε υποψήφιους λήπτες. Κρίθηκαν κατάλληλα προς μεταμόσχευση η καρδιά, το ήπαρ, οι νεφροί καθώς και οι κερατοειδείς και μεταφέρθηκαν με ειδικό βαν ή αεροπλάνο σε μεταμοσχευτικά κέντρα. Οι κερατοειδείς θα μεταμοσχευθούν σε ασθενή στην Πάτρα, το ήπαρ μεταφέρεται […] Το άρθρο Πάτρα: Πέντε άνθρωποι θα λάβουν τα δώρα ζωής του Δημήτρη Τσιλιμέκη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Προσύμνη της Αργολίδας
    Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή, Προσύμνη, του Δήμου ‘Αργους – Μυκηνών, στην Αργολίδα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, που καίει δασική έκταση. Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 36 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εννέα οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο.   Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το κύριο μέτωπο της φωτιάς […] Το άρθρο Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Προσύμνη της Αργολίδας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τραγωδία στην Τουρκία με 8 νεκρούς και 11 τραυματίες
    Tραγικός ήταν ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι στη νοτιοανατολική επαρχία Γκαζιαντέπ της Τουρκίας. Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έντεκα τραυματίστηκαν έπειτα από τη σύγκρουση μεταξύ ενός μικρού λεωφορείου και ενός άδειου βυτιοφόρου. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το λεωφορείο κινούνταν προς τη γειτονική πόλη Χατάι, όταν συγκρούστηκε […] Το άρθρο Τραγωδία στην Τουρκία με 8 νεκρούς και 11 τραυματίες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Γεραπετρίτης στο Αl Jazeera: Θα πρέπει να αποτραπεί η εισβολή στη Ράφα
    Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την κατάσταση στην Μέση Ανατολή με έμφαση στο θέμα της Ράφα έδωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στο Αl Jazeera τονίζοντας πως θα πρέπει να αποτραπεί η εισβολή, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενη ανθρωπιστική καταστροφή. Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας μίλησε ιδιαίτερα για τις ειρηνευτικές προσπάθειες της χώρας μας επισημαίνοντας πως συνομιλεί […] Το άρθρο Γεραπετρίτης στο Αl Jazeera: Θα πρέπει να αποτραπεί η εισβολή στη Ράφα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κοινωνικός τουρισμός: Tέλος Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για το 2024-25
    Μέχρι τέλος Ιουνίου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους όσοι πήραν το 2023 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων, ενώ επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Σε ότι αφορά τώρα στο νέο πρόγραμμα για την περίοδο 24 – 25, η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται […] Το άρθρο Κοινωνικός τουρισμός: Tέλος Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για το 2024-25 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.