Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» αποκτά νέο κτίριο στην Πάτρα
    Σύμβαση για την κατασκευή νέου κτιρίου στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» στην Πάτρα, συνολικού προϋπολογισμού 4,8 εκατ. ευρώ, υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής του ΕΚ «Αθηνά», Ιωάννης Εμίρης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ανάδοχης εταιρείας ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ Α.Τ.Ε.Ε., Σταύρος Καμαριώτης, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου και Επικεφαλής […] Το άρθρο Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» αποκτά νέο κτίριο στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Διακοπή ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ-Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς νερό
    Λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ που επηρεάζει κεντρικά αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΠ, από την Υπηρεσία ανακοινώνεται ότι αύριο Μ. Τετάρτη 1η Μάη, από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ., θα υπάρξει: Διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Εγλυκάδας και Διάκου. Μειωμένη πίεση στις περιοχές Ιτεών, Ζαρουχλεΐκων, Πράτσικα, Ψαροφαΐου, Ταραμπούρας, Προσφυγικών και Σταδίου. Η ΔΕΥΑΠ ζητά […] Το άρθρο Πάτρα: Διακοπή ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ-Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς νερό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • 4 + 3 τρόποι για να γίνει η καθαριότητα πιο… ευχάριστη
    Υπάρχουν μερικές στιγμές, που περιμένουμε γεμάτοι λαχτάρα να έρθουν. Η ώρα που η σιδερώστρα, η σφουγγαρίστρα και τα καθαριστικά βγαίνουν για να κάνουμε καθαριότητα ή συμμάζεμα, δεν είναι μία από αυτές τις στιγμές. Από την άλλη αν περιμένετε σε αυτό το άρθρο να “χρυσώσουμε” το χάπι και να σας πούμε, ότι δεν είναι έτσι, αυτό […] Το άρθρο 4 + 3 τρόποι για να γίνει η καθαριότητα πιο… ευχάριστη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Αναστάτωση στα Ζαρουχλέικα από πυρκαγιά στην οδό Ευβοίας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
    Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, καθώς εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο οίκισμα στην οδό Ευβοίας. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις με τρία οχήματα και η ΕΛ.ΑΣ, η οποία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Ευβοίας. Το κτίριο βρίσκεται πλησίον του Ιερού Ναού του Αγίου Διονυσίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν […] Το άρθρο Πάτρα: Αναστάτωση στα Ζαρουχλέικα από πυρκαγιά στην οδό Ευβοίας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Χρυσά κοσμήματα: Ξέρετε τα 6 κριτήρια για το τέλειο δώρο;
    Τα χρυσά κοσμήματα είναι ένα από τα πιο διαχρονικά δώρα, που μπορεί να προσφέρει κανείς στα αγαπημένα του πρόσωπα. Κι ένας από τους λόγους είναι, ότι μπορούν να βρίθουν σε μηνύματα, που θέλετε να περάσετε με βάση το σχέδιο αλλά και τον πολύτιμο λίθο, που τα κοσμεί. Χριστούγεννα, επέτειοι, γενέθλια, η γιορτή της Μητέρας, του […] Το άρθρο Χρυσά κοσμήματα: Ξέρετε τα 6 κριτήρια για το τέλειο δώρο; εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.