Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Καθαρίζουν τα επικίνδυνα σημεία για πρόκληση πυρκαγιάς
    Οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αξιοποιώντας τα μηχανήματά του, έχουν ξεκινήσει και θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες, να καθαρίζουν σημεία της πόλης που έχουν μετατραπεί από κάποιους σε σκουπιδότοπους, με τον κίνδυνο πυρκαγιάς να αυξάνεται, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που προβλέπει η ΕΜΥ. Σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι καθάρισαν το […] Το άρθρο Καθαρίζουν τα επικίνδυνα σημεία για πρόκληση πυρκαγιάς εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Βιο-ομοειδή, τα πολύτιμα και απαραίτητα φάρμακα
    Ο 21ος αιώνας θεωρείται ο αιώνας της βιοτεχνολογίας και της ευρείας εφαρμογής της σε τομείς όπως η υγειονομική φροντίδα (ιατρική τεχνολογία, τεχνολογία ανάπτυξης φαρμάκων, φαρμακευτική βιομηχανία), η γεωπονία, η βιομηχανία χημικών, η ενέργεια και το περιβάλλον. Στον τομέα της υγείας η βιοτεχνολογία αφορά την ανάπτυξη και μαζική παραγωγή πολύπλοκων βιολογικών φαρμακευτικών προϊόντων, για προληπτικούς, θεραπευτικούς ή διαγνωστικούς […] Το άρθρο Βιο-ομοειδή, τα πολύτιμα και απαραίτητα φάρμακα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Νέα παράταση της θητείας των  Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής μέχρι 31.12.2024
    Με αφορμή τη νέα παράταση της θητείας των μελών των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής μέχρι την 31.12.2024 ας θυμίσουμε τι είναι τα Σ.Α. Πρόκειται για επιτροπές αρχιτεκτονικού ελέγχου, οι οποίες έχουν γνωμοδοτικό χαρακτήρα και εξετάζουν αρχιτεκτονικές μελέτες, για τις περιπτώσεις των οποίων προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία. Οι επιτροπές αυτές είναι πενταμελείς και απαρτίζονται από αρχιτέκτονες που […] Το άρθρο Νέα παράταση της θητείας των  Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής μέχρι 31.12.2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Πέθαναν και κηδεύονται την Τετάρτη (29/5)
    ΚΗΔΕΙΕΣ Την πολυαγαπημένη μας ΜΑΡΙΑ ΝΙΚ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑ-ΒΑΛΑΤΟΥ (ΕΤΩΝ 83) Κηδεύουμε την Τετάρτη 29-5-2024 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων Α΄ Κοιμητηρίου Πατρών. Ο σύζυγος: Νικόλαος. Τα παιδιά της: Κωνσταντίνος, Γεωργία. Οι λοιποί συγγενείς. Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.   […] Το άρθρο Πάτρα: Πέθαναν και κηδεύονται την Τετάρτη (29/5) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τροφική δηλητηρίαση στη Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο με το εργοστάσιο τροφίμων να τυλίγεται στις φλόγες
    Νέα στοιχεία για τη φωτιά που έκαψε το εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία εξετάζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έχει ήδη καταλήξει στο πόρισμά της ότι πρόκειται για εμπρησμό. Υπενθυμίζεται πως στο εν λόγω εργοστάσιο παρήχθησαν τα σχολικά γεύματα που κατανάλωσαν δεκάδες μαθητές και, όπως όλα δείχνουν, εξαιτίας τους εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Στο βίντεο που δημοσιεύει το Mega, το εργοστάσιο […] Το άρθρο Τροφική δηλητηρίαση στη Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο με το εργοστάσιο τροφίμων να τυλίγεται στις φλόγες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμ