Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ευρωεκλογές 2024: Στο 59,41% η αποχή!
    Σε ιστορικό ρεκόρ κινείται η αποχή από τις ευρωεκλογές σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών. Με την ενσωμάτωση σε ολόκληρη την επικράτεια να φθάνει πλέον το 91,65%, η συμμετοχή στη σημερινή εκλογική διαδικασία είναι στο 40,59%! Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι στις προηγούμενες ευρωεκλογές, το 2019 η συμμετοχή ανήλθε στα επίπεδα του 58,69%. Σύμφωνα με τον […] Το άρθρο Ευρωεκλογές 2024: Στο 59,41% η αποχή! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στέφανος Κασσελάκης: Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει, ο λαός μου έδωσε τον χρόνο να χτίσω κυβερνητική πρόταση
    Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει, ανέφερε στις δηλώσεις του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος ότι «δεν έχω τύψεις για τίποτα, ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση και ακριβώς αυτό θα κάνω» «Σας ευχαριστώ παρά πολύ για αυτούς τους […] Το άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει, ο λαός μου έδωσε τον χρόνο να χτίσω κυβερνητική πρόταση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ευρωεκλογές 2024: Πρωτιά στους 55 από τους 59 νομούς της χώρας καταγράφει η Νέα Δημοκρατία
    Πρωτιά στις 13 περιφέρειες και στους 55 από τις 59 νομούς της χώρας καταγράφει η Νέα Δημοκρατία με σημαντικές απώλειες σε σχέση με τις εθνικές του Ιουνίου 2023 αλλά και τις ευρωεκλογές του 2019. Η αύξηση ποσοστών ή η περαιτέρω πτώση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ φαίρνει το ΠΑΣΟΚ στην 2η θέση σε 7 από τις 13 περιφέρειες, ωστόσο η χαμηλές πτήσεις που καταγράφει η Χαριλάου Τρικούπη στην περιφέρεια […] Το άρθρο Ευρωεκλογές 2024: Πρωτιά στους 55 από τους 59 νομούς της χώρας καταγράφει η Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Διόνυσος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου – Συνελήφθη ο συγκάτοικός του
    Στον σταθμό των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (8/6) ο δράστης της δολοφονίας του 40χρονου αλλοδαπού στον Διόνυσο την περασμένη Τετάρτη (5/6). Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, συνελήφθη βάσει εντάλματος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, ο 26χρονος ομοεθνής συγκάτοικός του, που ήταν και συγγενής του. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος επήλθε συνεπεία εξωτερικού τραύματος […] Το άρθρο Διόνυσος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου – Συνελήφθη ο συγκάτοικός του εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώ�
  • Ευρωεκλογές 2024: Είμαστε τρίτη δύναμη στην Αττική, λέει ο Κουτσούμπας
    Ως επιβεβαιωση των δεσμών του ΚΚΕ με τις λαϊκές δυνάμεις χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι το ΚΚΕ ενεισχύει τις δυνάμεις τόσο σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019 όσο και με τις πρόσφατες εθνικές εκλογές. «Προχωρά ο απεγκλωβισμός των πολιτών από τα αστικά κόμματα» είπε επίσης ο κ. Κουτσούμπας […] Το άρθρο Ευρωεκλογές 2024: Είμαστε τρίτη δύναμη στην Αττική, λέει ο Κουτσούμπας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.