Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νάξος- Κάτοικοι ζητούν την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας
    Νάξος- Κάτοικοι ζητούν την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας   Την κινητοποίηση των κατοίκων Καστρακίου αλλά και της  ευρύτερης περιοχής Πολιχνίου Νάξου (Μικρή Βίγλα, Ορκός, Πυργάκι, Αλυκό, Γλυφάδα κ.λπ.), προκάλεσε η τοποθέτηση  μιας νέας κεραίας τηλεφωνίας που τοποθετήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ στην περιοχή.   Επιδράσεις και Ασφάλεια Υπάρχουν ανησυχίες για την πιθανή επίδραση της […] The post Νάξος- Κάτοικοι ζητούν την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας appeared first on Κυκλαδική.
  • Σίφνος- τίμησε την Προστάτιδά της Παναγία Χρυσοπηγή
    Σίφνος- τίμησε την Προστάτιδά της Παναγία Χρυσοπηγή   Με τέλεση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Σίφνου Τρισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου… συνιερουργούντων δ’ αυτώ των Μητροπολιτών Φλωρίνης κ. Ειρηναίου και Σύρου- Σίφνου κ. Δωροθέου Β΄, η Σίφνος εόρτασε πανδήμως τη Δεσποτική Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου και την τοπική […] The post Σίφνος- τίμησε την Προστάτιδά της Παναγία Χρυσοπηγή appeared first on Κυκλαδική.
  • Πάρος- «Βουτιά» στη θάλασσα για Ι.Χ. με τρεις επιβαίνοντες – Βίντεο
    Πάρος- «Βουτιά» στη θάλασσα για Ι.Χ. με τρεις επιβαίνοντες – Βίντεο   Ατύχημα σημειώθηκε περί τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου στην Πούντα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, μετά την αποβίβασή του από ferry boat που εκτελούσε δρομολόγιο από Αντίπαρο προς Πούντα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Πούντας.     Πηγή: parianostypos.gr The post Πάρος- «Βουτιά» στη θάλασσα για Ι.Χ. με τρεις επιβαίνοντες – Βίντεο appeared first on Κυκλαδική.
  • Λουκέτο σε επιχειρήσεις αν δεν κόβουν αποδείξεις
    Λουκέτο σε επιχειρήσεις αν δεν κόβουν αποδείξεις   Λουκέτα από 48 ώρες έως και 10 ημέρες σε όσους δεν «κόβουν» αποδείξεις αλλά και σφράγιση επιχειρήσεων έως και 2 χρόνια για τους…Hackers προβλέπει το νέο ποινολόγιο της εφορίας. Απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργου Πιτσιλή επικαιροποιεί τις ισχύουσες διαδικασίες που προβλέπουν αναστολή λειτουργίας επαγγελματικής εγκατάστασης σε περιπτώσεις […] The post Λουκέτο σε επιχειρήσεις αν δεν κόβουν αποδείξεις appeared first on Κυκλαδική.
  • Στα δικαστήρια ο γνωστός δικηγόρος- Πώς φτάσαμε στη σύλληψή του
    Στα δικαστήρια ο γνωστός δικηγόρος- Πώς φτάσαμε στη σύλληψή του Την πόρτα του ανακριτή πέρασε σήμερα το πρωί (17/6) ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση χθες για ενδοοικογενειακή βία. Ο δικηγόρος αντιμετωπίζει το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του και σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews και […] The post Στα δικαστήρια ο γνωστός δικηγόρος- Πώς φτάσαμε στη σύλληψή του appeared first on Κυκλαδική.