Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Παρασκήνιο:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • «Δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί να γυρίσω στο επίπεδο που θέλω» εξομολογείται ο Αντετοκούνμπο
    Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Ιντιάντα Πέισερς, στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Ανατολικής Περιφέρειας στο ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει τα «Ελάφια» λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα, έδωσε την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, υπογραμμίζοντας ότι δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο επίπεδο που θέλει να βρίσκεται. «Δεν ήμουν καν κοντά στο να τικάρω τα κουτάκια, όμως προσπαθούσα και πίεζα τον εαυτό μου και πίεζα και πίεζα και πίεζα, ώστε να φτάσω σ
  • Στην Κέρκυρα για τον Επιτάφιο ο Κασσελάκης (ΦΩΤΟ)
    Στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.     Το άρθρο Στην Κέρκυρα για τον Επιτάφιο ο Κασσελάκης (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Ρυθμιστές του κλίματος οι ωκεανοί
    Η ένατη Διεθνής Διάσκεψη για τους ωκεανούς, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (9η Our Ocean Conference –  OOC 2024) από 15 έως 17 Απριλίου, στην οποία ήμασταν προσκεκλημένοι, ξεκίνησε το 2014, «ως πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και του πρώην υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι, για να επιστήσει την προσοχή στη διεθνή κοινότητα για τις σοβαρές απειλές που αντιμετωπίζουν παγκοσμίως οι ωκεανοί. Και για την ανάληψη συγκεκριμένης δράσης σε όλο τον κόσμο, για την υποστήριξη της θαλάσσιας διατήρησης και της βιώσιμης ανάπτυξης». Από το 2014, τα Our Ocean Conferences «έχουν δημιουργή�
  • Για πρώτη φορά πέντε Επιτάφιοι μαζί στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ + Video)
    Έπειτα από πρόταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του δήμου της πόλης, για πρώτη φορά απόψε συναντήθηκαν Επιτάφιοι από τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά (Μητρόπολη Θεσσαλονίκης), της Παναγίας Χαλκέων, της Αγίας Θεοδώρας και του Αγίου Ιωάννου του Τρανού. Διαβάστε περισσότερα στην karfitsa.gr Το άρθρο Για πρώτη φορά πέντε Επιτάφιοι μαζί στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ + Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Στο final-4 του Champions League στο πόλο ο Ολυμπιακός!
    Ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην τετράδα του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών. Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν απόψε δραματική νίκη επί της Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία με 19-18 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 13-13), για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της φάσης των “8”, και εξασφάλισαν μαθηματικά την πρόκρισή τους στο final-4 της Μάλτας. Τρομερό παιχνίδι από τον εορτάζοντα Ντίνο Γενηδουνιά, που πέτυχε πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και άλλα δύο στη διαδικασία των πέναλτι, καθοριστική η συνεισφορά του Μάνου Ζερδεβά, που αντικατέστησε στη “ρώσικη ρουλέτα”