Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Οι αθλητικές μεταδόσεις 14/6/2024
    Ο πέμπτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς και το εναρκτήριο ματς του Euro 2024 ανάμεσα στην «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης, Γερμανία και τη Σκωτία, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 09:35 COSMOTE SPORT 5 HD ERC 2024 Σουηδία, SS3 Bondestad 1 11:05 COSMOTE SPORT […] Το άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις 14/6/2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι 50 κορυφαίοι Έλληνες εφοπλιστές – Λίστα Forbes 2024
    Ξεπερνά η αγοραστική τους αξία τα 124 δισεκατοµµύρια δολάρια. Χωρίς σε αυτόν τον αριθµό να υπολογίζεται το µεγάλο ναυπηγικό τους πρόγραµµα, που είναι σε εξέλιξη. Ο λόγος για τις 50 κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες ελληνικών συµφερόντων που παρουσιάζονται στη λίστα του “Forbes” µε τις µεγαλύτερες εταιρείες Ελλήνων εφοπλιστών τόσο σε αριθµό πλοίων όσο και σε αξία […] Το άρθρο Οι 50 κορυφαίοι Έλληνες εφοπλιστές – Λίστα Forbes 2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Θάσος: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο στη θάλασσα
    Ένα ανθρώπινο κρανίο εντοπίστηκε εντός της θάλασσας, σήμερα το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή Ραχωνίου στη Θάσο. Σύμφωνα με το Λιμενικό, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Θάσου, όπου με τη συνδρομή ενός ιδιώτη δύτη εντόπισαν και περισυνέλεξαν το ανθρώπινο κρανίο, το οποίο θα αποσταλεί σε εργαστήριο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το […] Το άρθρο Θάσος: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο στη θάλασσα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Άμφισσα: Γυναίκα κατήγγειλε με αίματα στο πρόσωπο τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της
    Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Άμφισσα, όπου μία 22χρονη- όπως κατήγγειλε η ίδια- ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, με τον σύζυγο της γυναίκας να την χτυπά, ρίχνοντάς της μπουνιά στο πρόσωπο. «Εδώ μπλέξαμε με καθάρματα. Χτυπάνε τις γυναίκες του κόσμου. Είναι η κόρη μου, είναι […] Το άρθρο Άμφισσα: Γυναίκα κατήγγειλε με αίματα στο πρόσωπο τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ο έλεγχος και το «άριστα» που δεν πήρε ποτέ στα χέρια της η 11χρονη Βασιλική από τη Μυρτιά Ηλείας
    Πλώρη για μια καλύτερη ζωή είχε βάλει η 11χρονη Βασιλική, το κορίτσι από τη Μυρτιά Ηλείας που δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής από τον 37χρονο θείο της. Το κορίτσι αρνήθηκε να υποκύψει στις αρρωστημένες του ορέξεις, έτρεξε να φύγει μακριά του, λέγοντάς του ότι θα έλεγε τα πάντα στους γονείς του. Ο φονιάς δεν […] Το άρθρο Ο έλεγχος και το «άριστα» που δεν πήρε ποτέ στα χέρια της η 11χρονη Βασιλική από τη Μυρτιά Ηλείας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.