Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την Αχαΐα-Επίκεντρο το Καλέντζι
    Σεισμική δόνηση που έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην αχαϊκή πρωτεύουσα σημειώθηκε λίγο μετά τις 22.00. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 4,2 ρίχτερ, με επίκεντρο την περιοχή του Καλεντζίου. Το άρθρο Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την Αχαΐα-Επίκεντρο το Καλέντζι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σε καθολική αποχή οι δικηγόροι – Τι ζητούν
    Αποχή αποφάσισαν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας την Δευτέρα 17 Ιουνίου, αντιδρώντας στον φορολογικό νόμο. Ειδικότερα, η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε σήμερα 11-6-2024, αποφάσισε να προτείνει στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 12.00 μαζί με τους λοιπούς […] Το άρθρο Σε καθολική αποχή οι δικηγόροι – Τι ζητούν εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  •  H COFFEE ISLAND συστήνει τα νέα «εκρηκτικά» ροφήματα Bobastic Pearls
    Μία πολυδιάστατη εμπειρία απόλαυσης σε 5 καινοτόμες επιλογές με καφέ ή τσάι και μασώμενες πέρλες Το άρθρο  H COFFEE ISLAND συστήνει τα νέα «εκρηκτικά» ροφήματα Bobastic Pearls εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πολύωρο θρίλερ με αίσιο τέλος για τον 27χρονο δύτη πού βρέθηκε σώος
    Αγωνία τέλος για τον 27χρονο Πατρινό  ναυτικό, ο οποίος αγνοείτο από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή στο Λαμπίρι Αχαΐας. Το θρίλερ έληξε λίγο πριν τις εννιά το βράδυ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο φίλος κάλεσε το Λιμεναρχείο καθώς ο 27χρονος δεν είχε βγει ακόμη από τη θάλασσα. Αμέσως δόθηκε […] Το άρθρο Πολύωρο θρίλερ με αίσιο τέλος για τον 27χρονο δύτη πού βρέθηκε σώος εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Να τελειώνουν τα ψέματα – Πάμε στο Λογιστήριο του Κράτους να εξετάσουμε τα μέτρα μας
    «Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσουμε ένα-ένα τα μέτρα μας για την πάταξη της ακρίβειας και τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολόγηση», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «συνεχίζει αμετανόητος τα ψέματα» για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του, […] Το άρθρο Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Να τελειώνουν τα ψέματα – Πάμε στο Λογιστήριο του Κράτους να εξετάσουμε τα μέτρα μας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυν