Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Παραγγελία Αδειλίνη για διερεύνηση άσκησης έφεσης για το Μάτι
    Τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση ως προς 15 κατηγορούμενους που αθωωθήκαν για το Μάτι, ζητεί με σημερινή παραγγελία της προς διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. Στην παραγγελία της η κ. Αδειλίνη αναφέρει: «Προς την κ. Διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών Παρακαλούμε να διερευνηθεί η αυτεπάγγελτη […] Το άρθρο Παραγγελία Αδειλίνη για διερεύνηση άσκησης έφεσης για το Μάτι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Φωτιά στου Διάκου
    Πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στου Διάκου έχει κινητοποιήσει την Πυροσβεστική. Μάλιστα η Τροχαία απέκλεισε τον δρόμο. Η κατάσβεση της πυρκαγιάς είναι σε εξέλιξη. Το άρθρο ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Φωτιά στου Διάκου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η Νο1 συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσετε για υγιείς νεφρούς, σύμφωνα με εξειδικευμένο γιατρό
    Θέλετε να μάθετε ποια είναι η κορυφαία συνήθεια για την υγεία των νεφρών σας; Ένας γιατρός που ειδικεύεται στην υγεία των νεφρών, ο Dr. George Hart, MD, δίνει χρήσιμες συμβουλές και εξηγεί τι πρέπει να κάνετε για να έχετε υγιείς νεφρούς. Οι νεφροί μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην αποτοξίνωση του σώματος, την διαχείριση των υγρών και την διατήρηση της υγείας […] Το άρθρο Η Νο1 συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσετε για υγιείς νεφρούς, σύμφωνα με εξειδικευμένο γιατρό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Χούθι: Ελληνόκτητο το ένα από τα τέσσερα πλοία που δέχτηκαν επίθεση
    Ελληνόκτητο είναι το ένα από τα τέσσερα πλοία που δέχτηκαν επίθεση από τους Χούθι της Υεμένης. Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο «Cyclades» που έπλεε υπό σημαία Μάλτας. Το πλοίο «Cyclades», χωρητικότητας 60384 dwt, ναυπηγήθηκε το 2017 και ανήκει στη ναυτιλιακή εταιρεία Eastern Mediterranean  του Θανάση Μαρτίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλήρωμα δεν υπάρχουν Έλληνες. Αρχικές αναφορές έκαναν λόγο ότι δεν υπήρξε […] Το άρθρο Χούθι: Ελληνόκτητο το ένα από τα τέσσερα πλοία που δέχτηκαν επίθεση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • “MyCoast” – Κατάληψη παραλιών: Η πλατφόρμα καταγγελιών είναι διαθέσιμη στους πολίτες
    «My coast» είναι το όνομα της νέας ψηφιακής πλατφόρμας της κυβέρνησης μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν, από φέτος το καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι, να ελέγχουν αν στην παραλία στην οποία βρίσκονται, τηρείται η νομιμότητα των όρων παραχώρησης, και να υποβάλλουν σχετική καταγγελία, σε περιπτώσεις υπέρβασης των παραχωρήσεων ή αυθαίρετης κατάληψης. Σε επόμενη φάση […] Το άρθρο “MyCoast” – Κατάληψη παραλιών: Η πλατφόρμα καταγγελιών είναι διαθέσιμη στους πολίτες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.