Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Διπολική διαταραχή: Μπορούν να απαλλαγούν από τα συμπτώματα οι πάσχοντες; Έρευνα απαντά
    Ελπιδοφόρα είναι τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας του Πανεπιστημίου του Τορόντο, που δημοσιεύθηκε στο Journal of Affective Disorders Reports και δίνουν στους ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με διπολική διαταραχή την ελπίδα ότι μπορούν να απαλλαγούν ολοκληρωτικά από τα συμπτώματά τους. Διαπιστώθηκε, ειδικότερα, ότι, μεταξύ των συμμετεχόντων που είχαν διαγνωστεί στο παρελθόν με διπολική διαταραχή, το 43% είχε απαλλαγεί από όλα τα […] Το άρθρο Διπολική διαταραχή: Μπορούν να απαλλαγούν από τα συμπτώματα οι πάσχοντες; Έρευνα απαντά εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπε�
  • Στη Βόρεια Κορέα σήμερα ο Πούτιν – Η συνάντηση με Κιμ και η στρατηγική τους συνεργασία
    Μια σπάνια επίσκεψη στην Βόρεια Κορέα αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα, Τρίτη (18/6) ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος εκτιμάται πως θα «επισφραγίσει» την στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών με μία πιθανή υπογραφή συμφωνίας καίριας σημασίας για το μέλλον των διμερών τους σχέσεων. Σύμφωνα με το «δεξί» χέρι του Πούτιν, τον διπλωματικό σύμβουλό του, Γιούρι Ουσάκοφ αναμένεται να […] Το άρθρο Στη Βόρεια Κορέα σήμερα ο Πούτιν – Η συνάντηση με Κιμ και η στρατηγική τους συνεργασία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι αθλητικές μεταδόσεις 18/6/2024
    Οι αγώνες του Euro 2024 Τουρκία – Γεωργία και Πορτογαλία – Τσεχία ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 13:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 Χάλε 14:00 COSMOTE SPORT 8 HD ATP 500 Λονδίνο 15:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 Χάλε 16:00 COSMOTE SPORT 8 HD ATP 500 […] Το άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις 18/6/2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σε πελάγη ευτυχίας γνωστός ιερέας που πρόκειται να γίνει πατέρας – Το δημόσιο “ευχαριστώ”
    Ολόθερμες ευχαριστίες και ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς την ιατρό – γυναικολόγο κα Εύα Μαυρομμάτη εκφράζει γνωστός ιερέας της Πάτρας και η σύζυγός του! Όπως χαρακτηριστικά λέει: “Με τη βοήθεια του Θεού, του Αγίου Γερβασίου των Πατρών και την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση της γιατρού κας Εύας Μαυρομμάτη, θα έχουμε σε λίγους μήνες τα παιδάκια μας! Η […] Το άρθρο Σε πελάγη ευτυχίας γνωστός ιερέας που πρόκειται να γίνει πατέρας – Το δημόσιο “ευχαριστώ” εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Καλαμάτα: Χτύπησε με μπουνιές και ένα λοστάρι τον ετεροθαλή αδερφό του
    Αναστάτωση προκλήθηκε σε μια γειτονιά της Μεσσηνίας όταν δυο αδέρφια πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να καταλήξει στο νοσοκομείο… Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας 37χρονος μαζί με τον 44χρονο ετεροθαλή αδερφό του άρχισαν να τσακώνονται το μεσημέρι της Δευτέρας (17.6.2024) για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη περιοχή της Μεσσήνης στη Μεσσηνία. Ξαφνικά ο 37χρονος […] Το άρθρο Καλαμάτα: Χτύπησε με μπουνιές και ένα λοστάρι τον ετεροθαλή αδερφό του εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.