Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΜΠΑΡΑΖ- Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: Νέα ήττα για τους πορτοκαλί στην Μεσσηνία
      Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με το ευρύ 3-0 στην Μεσσηνία από τον Μιλτιάδη για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και απομένουν πλέον μαθηματικές ελπίδες   Ούτε στην Μεσσηνία κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Ατρόμητος Πατρών καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Μιλτιάδη για την 3η αγωνιστική των μπαράζ […] Το άρθρο ΜΠΑΡΑΖ- Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: Νέα ήττα για τους πορτοκαλί στην Μεσσηνία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Βραυρώνα: «Δεν γνώριζα ότι στη σακούλα ήταν το βρέφος» λέει τώρα ο πατέρας
    Τα «γυρίζει» τώρα ο πατέρας από το Νεπάλ, που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα και το οποίο εντοπίστηκε νεκρό από τις αστυνομικές Αρχές. Ο πατέρας, τον οποίο βίντεο ντοκουμέντο τον καταγράφει τη στιγμή που πετά το βρέφος σε κάδο απορριμάτων στη Βραυρώνα, αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη (14.05.24). Ενώ αρχικά, ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως το […] Το άρθρο Βραυρώνα: «Δεν γνώριζα ότι στη σακούλα ήταν το βρέφος» λέει τώρα ο πατέρας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αγχωτική πρόκριση στον τελικό, η Κ19 3-2 στην παράταση τον Καμπανιακό 
       Μπορεί η Κ19 της Παναχαϊκής να πανηγυρίζει την είσοδό της στον τελικό του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2 (θα βρει μπροστά της τον Ιωνικό, που νίκησε 1-0 την ΑΕΛ), αφού επικράτησε του μαχητικού Καμπανιακού 3-2 στο γήπεδο Προσφυγικών και μάλιστα στην παράταση, αλλά μέχρι να φτάσει στην επιτυχία αυτή τα… χρειάστηκε. Οι φιλοξενούμενοι την […] Το άρθρο ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αγχωτική πρόκριση στον τελικό, η Κ19 3-2 στην παράταση τον Καμπανιακό  εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ανάρτηση Κασσελάκη: Καλούμε την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να συνετιστεί
    «Να συνετιστεί και να αναλογιστεί τις ευθύνες της η νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας» ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του για την ενέργεια της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα να αποκαλέσει την χώρα της με την ονομασία «Μακεδονία». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραλείπει επίσης να ασκήσει κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Γιατί εκλιπαρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης […] Το άρθρο Ανάρτηση Κασσελάκη: Καλούμε την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να συνετιστεί εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ο Σουλτάνος περιμένει τον Κυριάκο και άλλα!- Του Αρκά
      – Ο Σουλτάνος περιμένει να υποδεχθεί στο σαράι του τον Κυριάκο. – Από το Γιοκ Μητσοτάκης, στο έλα γρήγορα Μητσοτάκη. – Γι΄ αυτό ποτέ μη λες ποτέ. – Το σοβαρότερο καθημερινό πρόβλημα, είναι η ανερχόμενη ακρίβεια. – Θα συζητηθεί προσεχώς και στην Βουλή και εύχομαι μια ανακουφιστική λύση να βρεθεί. – Ο Έλληνας εργάζεται […] Το άρθρο Ο Σουλτάνος περιμένει τον Κυριάκο και άλλα!- Του Αρκά εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.