Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 – Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις
    Εν αναμονή της ανακοίνωσης των βαθμολογιών στα τέλη Ιουνίου είναι οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων την περασμένη Τετάρτη. Μαζί με τις βαθμολογίες, αναμένεται να ανακοινωθεί και ο αριθμός των υποψηφίων που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, κάτι που θα δώσει σαφή εικόνα για το πώς θα κινηθούν οι βάσεις για την […] Το άρθρο Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 – Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Περιπέτεια για 32χρονο που έκανε sup στον Θερμαϊκό
    Στιγμές αγωνίας πέρασε χθες το μεσημέρι ένας 32χρονος που έκανε sup στον Θερμαϊκό, στη Θεσσαλονίκη Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας, ότι ο 32χρονος αλλοδαπός βρισκόταν σε δυσχερή θέση επάνω σε ιστιοσανίδα, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΑΚΡΑ¨ της Επανομής. Αμέσως, στο σημείο μετέβη ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Περιπέτεια για 32χρονο που έκανε sup στον Θερμαϊκό εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Άτμισμα μετά τη διακοπή του τσιγάρου: Μια επιλογή που εξακολουθεί να απειλεί τους πνεύμονες
    Σκεπτόμενοι τις επιπτώσεις του τσιγάρου στον οργανισμό σας, σπεύδετε να αντικαταστήσετε το κάπνισμα με το άτμισμα, έχοντας την αίσθηση ότι θα ελαττωθεί ο κίνδυνος καρκίνου, όμως η επιστήμη της πνευμονολογίας σάς γνέφει ένα μεγάλο όχι. Η συμβουλή των ειδικών είναι η σταδιακή προσπάθεια απεξάρτησης από τη νικοτίνη, ειδάλλως φλερτάρετε με αυτό που απεύχεστε, χωρίς να το αποφεύγετε. Τι δείχνει […] Το άρθρο Άτμισμα μετά τη διακοπή του τσιγάρου: Μια επιλογή που εξακολουθεί να απειλεί τους πνεύμονες εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Η χαμένη ευκαιρία της λίστας
    Αν η επιλογή της σταυροδοσίας αντί λίστας θεωρήθηκε επιβεβλημένη λόγω της επαπειλούμενης αποχής, τελικώς, αποδείχθηκε ότι ο πρωθυπουργός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να στείλει τους καταλληλότερους ανθρώπου στις Βρυξέλες. Το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο και προβλεπόμενο. Οι γνωστοί κυριάρχησαν. Ενας στους τέσσερις εκλεγέντες ευρωβουλευτές είναι δημοσιογράφος (η δηλώνει τέτοιος) και μάλιστα τηλεοπτικός, δηλαδή αναγνωρίσιμος. Νομικοί και […] Το άρθρο Η χαμένη ευκαιρία της λίστας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Περού: Η κυβέρνηση καλείται να αποσύρει νομοσχέδιο που παραγράφει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν πριν από το 2002
    Η Περουβιανή κυβέρνηση κλήθηκε απο το Διαμερικανικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΔΔΑΔ) χτες Πέμπτη να αποσύρει «αμέσως» σχέδιο νόμου που προβλέπει την παραγραφή εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν πριν από το 2002. Το διεθνές δικαστήριο, που εδρεύει στο Σαν Χοσέ, της Κόστα Ρίκα, απαίτησε με απόφαση του την αναστολή της νομοθετικής διαδικασίας όσον αφορά κείμενο […] Το άρθρο Περού: Η κυβέρνηση καλείται να αποσύρει νομοσχέδιο που παραγράφει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν πριν από το 2002 εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.