Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Άνω Λιόσια: Ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος σε αυλή (Video)
    Θρίλερ στα Άνω Λιόσια, όπου εντοπίστηκε το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα απανθρακωμένο σε αυλή σπιτιού. Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και τεμαχισμένος πάνω σε στρώμα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού και δίπλα ο γιος του, ο οποίος φέρεται να έκαψε τον πατέρα του. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε […] Το άρθρο Άνω Λιόσια: Ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος σε αυλή (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κώστας Σκρέκας: Τον επόμενο μήνα θα έχουμε για πρώτη φορά «αρνητικές ανατιμήσεις» (Video)
    «Αρνητικές ανατιμήσεις» (σ.σ. μειώσεις τιμών) θα έχουμε για πρώτη φορά τον επόμενο μήνα στις τιμές στα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στο mega, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας. Ο κος Σκρέκας δήλωσε πως η Ελλάδα το Μάιο πληθωρισμό τροφίμων 2,4% από 4,8% , ενώ σε σχέση με την κατάργηση της μόνιμης μείωσης τιμών 5% σε […] Το άρθρο Κώστας Σκρέκας: Τον επόμενο μήνα θα έχουμε για πρώτη φορά «αρνητικές ανατιμήσεις» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Δεύτερη ημέρα εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
    Με το μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα) συνεχίζονται σήμερα, Σάββατο, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ. Πρόκειται για το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουνίου 2024, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας, με ενδιάμεσο κενό, λόγω των Ευρωεκλογών, μεταξύ 5 και 11 Ιουνίου. Για τους […] Το άρθρο Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Δεύτερη ημέρα εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Νότιο Πήλιο: Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς (ΦΩΤΟ)
    Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. όχημα, στην περιοχή Τροχάλα του δήμου Νότιου Πηλίου στη Μαγνησία. Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Η Πυροσβεστική κλήθηκε στις 11 το βράδυ για κατάσβεση πυρκαγιάς σε ΙΧ όχημα εντός του οποίου εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων. Η κατάσταση της σορού είναι τέτοια που δεν […] Το άρθρο Νότιο Πήλιο: Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ντόναλντ Τραμπ: Μετά την καταδίκη του συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του εκστρατεία
    Περισσότερα από 50 εκατ. δολάρια σε διαδικτυακές δωρεές σε διάστημα 24 ωρών μετά την καταδίκη του μάζεψε η προεκλογική ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ, υπογραμμίζοντας ότι η καταδικαστική απόφαση ενίσχυσε «όπως τίποτε άλλο στο παρελθόν» την υποστήριξη στο πρόσωπό του. «Είναι περισσότερα από δύο εκατομμύρια δολάρια την ώρα», σχολίασε η προεκλογική ομάδα του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών. «Μερικά λεπτά […] Το άρθρο Ντόναλντ Τραμπ: Μετά την καταδίκη του συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του εκστρατεία εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.