Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Patras.gov… ταλαιπωρία
      Η συσσώρευση υποχρεώσεων με τις ηλεκτρονικές αιτήσεις και η έλλειψη προσωπικού στον δήμο, έχουν επιπτώσεις στην εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση των πολιτών. Μεταξύ των πιστοποιητικών του Δήμου Πατρέων που «διαφημίζεται» ότι μπορούν να εκδοθούν με μια απλή αίτηση, μέσα και του Gov.gr, είναι η Βεβαίωση Μόνιμου Κατοίκου «Διαφημίζεται» διότι ακόμη δεν έχει γίνει! Πολίτες καταθέτουν […] Το άρθρο Patras.gov… ταλαιπωρία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: ΣΟΚ- Έσβησε ο γνωστός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγοπούλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου
    Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγη ώρα προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία ξαφνικά. Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και αμέσως έφθασε στην οδό Κορίνθου η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, υπεβλήθη σε ΚΑΡΠΑ και διακομίσθηκε στο ΠΓΝΠ. Δυστυχώς, παρά τις […] Το άρθρο Πάτρα: ΣΟΚ- Έσβησε ο γνωστός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγοπούλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Το «βουνό» της Ελευθερίου Βενιζέλου
      Αυτό το μικρό «βουνό» από κλαδιά δεν είναι σε κάποια ορεινή περιοχή της Αχαϊας. Είναι εδώ και ημέρες στην κάθοδο της Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα από την οδό Ηρακλέους έως την οδό Μαραθωνομάχων. Πρoφανώς κάτοικοι της περιοχής, βρήκαν την εύκολη λύση για να ξεφορτωθούν τα κλαδιά και τα χόρτα από τα χωράφια και τις […] Το άρθρο Το «βουνό» της Ελευθερίου Βενιζέλου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • 3,5 εκατομμύρια έκαναν «φτερά»                                                                      
      Κονδύλι 3,5 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων της Πρυτανείας χάθηκε γιατί καθηγητής, θεώρησε ότι τα κτίρια Α’ και Β’  έπρεπε να χαρακτηρισθούν διατηρητέα και κινήθηκε στις επιβαλλόμενες διαδικασίες για τον χαρακτηρισμό τους. Αποτέλεσμα το συγκεκριμένο κονδύλι να «χαθεί» και τα κτίρια να παραμείνουν χωρίς ενεργειακή αναβάθμιση   Το άρθρο 3,5 εκατομμύρια έκαναν «φτερά»                                                                       εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πρεμιέρα για τον «Εξηνταβελόνη»
    Την ερχόμενη Παρασκευή τα «αποκαλυπτήρια» της νέας παραγωγής του Άρματος Θέσπιδος σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου Το άρθρο Πρεμιέρα για τον «Εξηνταβελόνη» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.