Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Αλλαγή στη σύνθεση της Βουλής
    Αλλαγή στη σύνθεση της Βουλής έναν χρόνο μετά τις εκλογές, καθώς όπως έγινε γνωστό, δεκτή έκανε το Εκλογοδικείο την ένσταση του υποψηφίου βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Αθανάσιου Σταυρόπουλου, κατά του βουλευτή, Ιωάννη Γιάτσιου. Η ένσταση του κ. Σταυρόπουλου βασίσθηκε στη συνταγματική διάταξη που προβλέπει ότι «τα καθήκοντα του βουλευτή είναι ασυμβίβαστα με εταίρου ή μετόχου […] Το άρθρο Αλλαγή στη σύνθεση της Βουλής εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κείμενο με υπογραφές και από την Αχαΐα: «Γιατί στηρίζουμε τη Νέα Αριστερά»
    Τους λόγους ανοιχτής στήριξής τους στη Νέα Αριστερά εξηγούν σε κοινό κείμενό τους 63 πρώην υπουργοί και βουλευτές, προερχόμενοι στην πλειοψηφία τους από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εξηγώντας πως «τα καθήκοντα που αναλαμβάνει η Νέα Αριστερά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με πληρότητα αν δεν συστρατευθούμε όλες και όλοι, αν δεν προχωρήσει η ανασύνθεση ολόκληρης της Αριστεράς […] Το άρθρο Κείμενο με υπογραφές και από την Αχαΐα: «Γιατί στηρίζουμε τη Νέα Αριστερά» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΕΡΓΟΣΕ: Προχωρά η ηλεκτροκίνηση στη νέα διπλή γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη
    Σε εξέλιξη είναι αυτή την περίοδο η εγκατάσταση του συστήματος ηλεκτροκίνησης και τα έργα περιβαλλοντικής προστασίας των όμορων περιοχών, στο τμήμα Κιάτο-Ροδοδάφνη, την εργολαβία που αποτελεί συνέχεια της διπλής γραμμής υψηλών ταχυτήτων Αθήνα – Κόρινθος – Κιάτο, και εντάσσεται στο ευρύτερο έργο της κατασκευής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα (ΣΚΑ) – Πάτρα. Στην παρούσα […] Το άρθρο ΕΡΓΟΣΕ: Προχωρά η ηλεκτροκίνηση στη νέα διπλή γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Από τη σιωπή στη δράση
    Ομιλήτρια σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας για τον σχολικό εκφοβισμό ήταν η αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ, πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Ευσταθία Γιαννιά. Όπως ανέφερε «το κλειδί είναι η πρόληψη και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Κάτω Αχαΐας, εργάζεται με αφοσίωση […] Το άρθρο Από τη σιωπή στη δράση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δεν έχει χάσει παράσταση του Ιάσονα ο Χάρης Ρώμας
    Σταθερά θαυμαστής του βουλευτή, Ιάσονα Φωτήλα, ο γνωστός ηθοποιός, Χάρης Ρώμας, δεν χάνει παράσταση που συμμετέχει ο Αχαιός πολιτικός. Έτσι πριν από μερικές ημέρες ο κ. Ρώμας βρέθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα, στο θέατρο Επίκεντρο + για να παρακολουθήσει την παράσταση «Διπλή Ταρίφα» στην οποία έπαιζε ο κ. Φωτήλας, ο οποίος τον ευχαρίστησε για ακόμη […] Το άρθρο Δεν έχει χάσει παράσταση του Ιάσονα ο Χάρης Ρώμας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.