Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Εύθραυστη επιστροφή στην ηρεμία στη Νέα Καληδονία, σύμφωνα με το Παρίσι
    Η εύθραυστη επιστροφή στην ηρεμία «συνεχίζεται», σύμφωνα με το Παρίσι, στη Νέα Καληδονία, όπου με τις πρώτες πτήσεις αναμένεται να απομακρυνθούν σήμερα οι Νεοζηλανδοί και οι Αυστραλοί που ήταν αποκλεισμένοι σ’ αυτό το γαλλικό έδαφος, το οποίο έχει παραλύσει έπειτα από μια εβδομάδα βιαιοτήτων πρωτοφανών εδώ και 40 χρόνια. Παρά τις «σαφείς προόδους» όσον αφορά […] Το άρθρο Εύθραυστη επιστροφή στην ηρεμία στη Νέα Καληδονία, σύμφωνα με το Παρίσι εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πολωνία: Συνελήφθησαν 9 άτομα για σαμποτάζ υπέρ της Ρωσίας
    Συνολικά εννέα άτομα συνελήφθησαν στην Πολωνία κατηγορούμενοι για σαμποτάζ που έγιναν στη χώρα με εντολές ρωσικών υπηρεσιών, δήλωσε αργά χθες, Δευτέρα, το βράδυ ο πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ. Η Βαρσοβία λέει πως η θέση της ως κόμβου για τις προμήθειες προς την Ουκρανία, την έχει καταστήσει στόχο κλειδί για τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών και κατηγορεί τη […] Το άρθρο Πολωνία: Συνελήφθησαν 9 άτομα για σαμποτάζ υπέρ της Ρωσίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Επιστήμονες δημιούργησαν τεχνητή νοημοσύνη που καταλαβαίνει τον σαρκασμό
    Ο Όσκαρ Ουάιλντ είχε πει ότι «ο σαρκασμός είναι η κατώτερη μορφή του πνεύματος, αλλά η ανώτατη μορφή της νοημοσύνης». Αν και αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της ανθρώπινης έκφρασης και επικοινωνίας, ο σαρκασμός δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστεί στη συνομιλία, πόσο μάλλον από έναν υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί για να «σκέφτεται» ορθολογιστικά. Τώρα, ερευνητές στην […] Το άρθρο Επιστήμονες δημιούργησαν τεχνητή νοημοσύνη που καταλαβαίνει τον σαρκασμό εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Έρχεται την Παρασκευή 24 Μαΐου το 2ndCyberSecurityConference 2024 !
    Λίγες ημέρες έχουν μείνει για την μεγάλη ετήσια διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην κυβερνοασφάλεια! Στο συνέδριο, το οποίο αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον, θα παρακολουθήσουν στελέχη εταιρειών της Β. Ελλάδος καθώς και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν. Προκειμένου να αποφευχθεί η μεγάλη αναμονή μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας από το cybersecurityconference.gr […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Έρχεται την Παρασκευή 24 Μαΐου το 2ndCyberSecurityConference 2024 ! εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Βαλτιμόρη: Απελευθερώθηκε από τα συντρίμμια το Dali, το πλοίο που έριξε την γέφυρα Francis Scott Key
    Το πλοίο που προσέκρουσε στη γέφυρα Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη στις 26.03.2024 απελευθερώθηκε από τα συντρίμμια της γέφυρας.  Το παγιδευμένο φορτηγό πλοίο Dali στα συντρίμμια της γέφυρας «μετακινήθηκε από ρυμουλκά κάτω από ευνοϊκές περιβαλλοντικές συνθήκες», σύμφωνα με το Σώμα Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC.  Το Νταλί εγκλωβίστηκε στη γέφυρα της Βαλτιμόρης προκαλώντας την κατάρρευσή της, […] Το άρθρο Βαλτιμόρη: Απελευθερώθηκε από τα συντρίμμια το Dali, το πλοίο που έριξε την γέφυρα Francis Scott Key εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.