Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Στην έναρξη του Συνεδρίου «Quo Vadis AI Act» η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις 9:20, θα παραστεί στην έναρξη του Συνεδρίου «Quo Vadis AI Act», το οποίο συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη και το Ινστιτούτο για το Δίκαιο Προστασίας της Ιδιωτικότητας, των Προσωπικών Δεδομένων και την Τεχνολογία, που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO), στο […] Το άρθρο Στην έναρξη του Συνεδρίου «Quo Vadis AI Act» η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ο βουλευτής Παύλος Σαράκης
    Τη διαγραφή του βουλευτή Επικρατείας Παύλου Σαράκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος. Στην Ελληνική Λύση […] Το άρθρο Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ο βουλευτής Παύλος Σαράκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε Βασιλικά και Αγγελοχώρι – Έσπευσε η Πυροσβεστική
    Το απόγευμα της Τρίτης ξέσπασαν δύο φωτιές σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, εστίες φωτιάς ξέσπασαν σε ξερά χόρταστην περιοχή των Βασιλικών και του Αγγελοχωρίου στη Θεσσαλονίκη Στα Βασιλικά επιχειρούν τέσσερα οχήματα με 8 πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς. Στην περιοχή του Αγγελοχωρίου επιχειρούν αυτή την ώρα πέντε οχήματα με 13 πυροσβέστες για την κατάσβεση […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε Βασιλικά και Αγγελοχώρι – Έσπευσε η Πυροσβεστική εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Σοφία Μαριόλα: Η σχέση μας με τον Στράτο Τζώρτζογλου δοκιμάστηκε όταν είχε κατάθλιψη (Video)
    Η Σοφία Μαριόλα ρωτήθηκε από ρεπόρτερ που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδό, για την κρίση στον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Μεταξύ άλλων, είπε στην κάμερα του «Happy Day» ότι πράγματι, όταν ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη, για την οποία μίλησε πρόσφατα, η μεταξύ τους σχέση, δοκιμάστηκε. «Όλα είναι καλά ανάμεσα σε εμένα και τον […] Το άρθρο Σοφία Μαριόλα: Η σχέση μας με τον Στράτο Τζώρτζογλου δοκιμάστηκε όταν είχε κατάθλιψη (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Νιγρήτα Σερρών – Έσπευσαν εναέρια μέσα και ελικόπτερο
    Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στη Νιγρίτα Σερρών. Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 38 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, ενώ από αέρος δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. #Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Νιγρίτα Σερρών. Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, 2 […] Το άρθρο Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Νιγρήτα Σερρών – Έσπευσαν εναέρια μέσα και ελικόπτερο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.