Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Παρασκήνιο:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Ιούνιο
    Στα 11,898 λεπτά ανά κιλοβατώρα διαμορφώνεται το “πράσινο” τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Ιούνιο, από 10,656 το Μάιο, για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες το μήνα λόγω αύξησης της χρηματιστηριακής τιμής της ενέργειας τον προηγούμενο μήνα. Για κατανάλωση από 500 κιλοβατώρες και πάνω η τιμή διαμορφώνεται στα 12,642 λεπτά από 11,736. Το νυχτερινό τιμολόγιο είναι στα 9,976 λεπτά από 7,866. Το άρθρο Το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Ιούνιο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • «Κρίσιμη πολιτική μάχη που δεν πρέπει να λείψει κανείς» διαμηνύει για τις ευρωεκλογές ο Μητσοτάκης
    «Η ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών θα μας δώσει τη δύναμη να τρέξουμε τις μεταρρυθμίσεις» «Η ανανέωση της εντολής και της εμπιστοσύνης των πολιτών στην κυβέρνησή μας την επόμενη Κυριακή θα μας δώσει τη δύναμη αλλά και θα αυξήσει την ευθύνη μας για να τρέξουμε πιο αποφασιστικά τις μεταρρυθμίσεις. Η αποχή στη Δημοκρατία δεν λύνει τα προβλήματα, αντιθέτως επιτρέπει στους κάθε λογής λαϊκιστές αλλά και στα άκρα να καπηλεύονται τις αγωνίες ερήμην μας» επισημαίνει στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ολόκληρη η ανάρ�
  • Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων τοπικών εφημερίδων
    Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών τοπικών εφημερίδων πηγή frontpages.gr Το άρθρο Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων τοπικών εφημερίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Διπλή απόβαση των «ράμπο» της ΑΑΔΕ σε παραλίες και τουριστικούς προορισμούς
    Στο στόχαστρο φορολογικές παραβάσεις και τήρηση της νομιμότητας στον αιγιαλό Σε διπλό ασφυκτικό κλοιό ελέγχου θα βρεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου οι επιχειρήσεις στον τουρισμό, είτε αυτές είναι ξενοδοχειακές, είτε εστίασης, είτε εκμεταλλεύονται παραλίες. Οι έλεγχοι θα περιλαμβάνουν τόσο φορολογικού χαρακτήρα, όσο και τήρησης της νομιμότητας σχετικά με υφιστάμενες και νέες παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες. Από το αρμόδιο υπουργείο Εθνικής Οικονομικών και Οικονομικών αναφέρουν ότι διαθέτουν πλέον το απαραίτητο οπλοστάσιο ώστ
  • Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
    Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών αθλητικών εφημερίδων   Το άρθρο Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.