Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ποιοι αριθμοί PIN χρησιμοποιούνται πιο συχνά;
    Αποκαλύφθηκαν οι πιο συνηθισμένοι αριθμοί PIN – Ο δικός σας είναι στη λίστα; Ο ιστότοπος δεδομένων “Information is Beautiful” κοίταξε τα δεδομένα 3,4 εκατομμυρίων ανθρώπων για να προσδιορίσει τους πιο συνηθισμένους αριθμούς PIN. “Με τη χρήση απλών ή εύκολα μαντεύσιμων κωδικών πρόσβασης δίνεται η δυνατότητα στους χάκερς να στοχεύουν ευκολότερα τα θύματα τους” ανέφερε ο […] Το άρθρο Ποιοι αριθμοί PIN χρησιμοποιούνται πιο συχνά; εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Αυτός είναι ο τρόπος ζωής που αυξάνει τις καύσεις και μεταβολίζει περισσότερο «κακό» λίπος
    Και ποιος δε θα ήθελε να «καίει» λίπος βλέποντας παράλληλα τον αριθμό στη ζυγαριά να κατεβαίνει; Σύμφωνα με νεότερη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Nature Communications, αυτό θα μπορούσε να γίνει εφικτό, εάν επιλέξουμε έναν δραστήριο τρόπο ζωής, που θα περιλαμβάνει τη συστηματική άσκηση. Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν διερεύνησαν πώς αξιοποιούνται από το σώμα διαφορετικοί τύποι […] Το άρθρο Αυτός είναι ο τρόπος ζωής που αυξάνει τις καύσεις και μεταβολίζει περισσότερο «κακό» λίπος εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πήραν «φωτιά» τα στοιχήματα στη Θεσσαλονίκη – 30% αύξηση στην κίνηση των πρακτορείων ΟΠΑΠ τον τελευταίο μήνα
    Στον παλμό των μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων βρίσκεται τον τελευταίο μήνα η Θεσσαλονίκη, στοιχείο που αντικατοπτρίζεται και στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της πόλης, τα οποία γεμίζουν με ποδοσφαιρόφιλους πελάτες που στοιχηματίζουν για την έκβαση των αγώνων. Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, όπου σείστηκε η Θεσσαλονίκη αλλά και εν αναμονή του καθοριστικού αγώνα του […] Το άρθρο Πήραν «φωτιά» τα στοιχήματα στη Θεσσαλονίκη – 30% αύξηση στην κίνηση των πρακτορείων ΟΠΑΠ τον τελευταίο μήνα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Αυτές είναι οι 6 πιο εντυπωσιακές εκκλησίες στον κόσμο (ΦΩΤΟ)
    Εκκλησίες που αποτελκούν καταπληκτικά παραδείγματα αρχιτεκτονικής. Ποιές είναι οι πιο εντυπωσιακές εκκλησίες στον κόσμο; Με διαφορά, η πιο εντυπωσιακή εκκλησία, και ταυτόχρονα όχι τόσο γνωστή, είναι η εκκλησία Hallgrímskirkja. Η εκκλησία Hallgrímskirkja είναι μια λουθηρανική ενοριακή εκκλησία στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας. Με ύψος 74,5 μέτρα, είναι η μεγαλύτερη εκκλησία στην Ισλανδία και μεταξύ των ψηλότερων κτιρίων της […] Το άρθρο Αυτές είναι οι 6 πιο εντυπωσιακές εκκλησίες στον κόσμο (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κλιματική αλλαγή: Ένας σοβαρός εχθρός του εγκεφάλου – Ποιες παθήσεις και νευρολογικές διαταραχές επιδεινώνει
    Το φαινόμενο της κλιματικής κρίσης προξενεί παντός είδους προβλήματα και βάσει ερευνητικών δεδομένων, διαταράσσει και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Συγκεκριμένα, καθιστά πιο ευάλωτους όσους ήδη πλήττονται από νευρολογικές και ψυχιατρικές διαταραχές.   Σε άρθρο της ερευνητικής ομάδας UCL, με τίτλο Personal View, που δημοσιεύτηκε στο The Lancet Neurology, υπογραμμίστηκε η ανάγκη κατανόησης του αντίκτυπου της κλιματικής αλλαγής σε ανθρώπους με νευρολογικές παθήσεις, με στόχο την προστασία […] Το άρθρο Κλιματική αλλαγή: Ένας σοβαρός εχθρός του εγκεφάλου – Ποιες παθήσ�