Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Πέμπτη 28/04/2022

Πέμπτη 21/04/2022

Παρασκευή 15/04/2022



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δράμα: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Οίνου «Βασικές αρχές οινογνωσίας» στις 14 και 15 Μάϊου
    Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» με στόχο την κατάρτιση των εργαζομένων στο χώρο της εστίασης και του εμπορίου οίνου στη Δράμα, καθώς και την ανάδειξη του επώνυμου Ελληνικού κρασιού, διοργανώνει με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δράμας, διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Βασικές αρχές οινογνωσίας». Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις όπως […] The post Δράμα: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Οίνου «Βασικές αρχές οινογνωσίας» στις 14 και 15 Μάϊου appeared first on ypaithros.gr.
  • Βουλή: Στην αρμόδια Επιτροπή το νομοσχέδιο με τις ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής
    Με την κατηγορηματική δήλωση “δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να ιδιωτικοποιήσουμε το νερό στη Θεσσαλία, δεν είναι ούτε στις προθέσεις μας ούτε το φανταστήκαμε ποτέ ως πιθανότητα και ως προοπτική” ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θ. Σκυλακάκης επιχείρησε να κλείσει το θέμα που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης με την έναρξη της […] The post Βουλή: Στην αρμόδια Επιτροπή το νομοσχέδιο με τις ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής appeared first on ypaithros.gr.
  • Συνδεδεμένες: Έκλεισε η εφαρμογή, ξεκινά η διαδικασία για πληρωμή πριν το Πάσχα – Ποιοι μένουν «εκτός»
    Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει ότι μετά και την πάροδο της τελευταίας παράτασης που είχε δοθεί, η εφαρμογή καταχώρισης παραδόσεων ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα έχει “κλείσει”, προκειμένου ο Οργανισμός να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην πληρωμή των δικαιούχων πριν το Πάσχα, όπως έχει ανακοινωθεί. Παρ’ όλο που η σχετική διαδικασία […] The post Συνδεδεμένες: Έκλεισε η εφαρμογή, ξεκινά η διαδικασία για πληρωμή πριν το Πάσχα – Ποιοι μένουν «εκτός» appeared first on ypaithros.gr.
  • ΣΑΕΚ Κορίνθου: Εκπαίδευση αιχμής στον αμπελουργικό τομέα
    H Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Κορίνθου, που λειτουργεί από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη μεγαλύτερη αμπελουργική ζώνη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), γνωστή για τον ερυθρό οίνο της, παραγόμενο από την τοπική ποικιλία «Αγιωργίτικο», ηγείται στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στον αμπελουργικό τομέα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής αμπελουργίας. Όπως τονίζει στην «ΥΧ» ο διευθυντής […] The post ΣΑΕΚ Κορίνθου: Εκπαίδευση αιχμής στον αμπελουργικό τομέα appeared first on ypaithros.gr.
  • Η ΕΜΥ αναβαθμίζει σε Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, το χθεσινό Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού
    Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ την Πέμπτη 18/4, αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα Παρασκευή 19/4 νωρίς το απόγευμα μέχρι το Σάββατο 20/4 το μεσημέρι, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα […] The post Η ΕΜΥ αναβαθμίζει σε Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, το χθεσινό Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού appeared first on ypaithros.gr.