Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
- ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 16287 Ιδρυτής: Ιωάννης Κόκκινος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 www.proinanea.gr €0,50
Ποιες περιοχές κινδυνεύουν
από πλημμύρες
Δ) Σελ. 7
να εναέριο μέσο μείον
για την Ήπειρο
Σέντρα στις 22 Σεπτεμβρίου
Δ) Σελ. 7
για την SL2
Δ) Σελ. 14
Ανεβάζει «στροφές»
το Πάρκο Πολιτισμού
Το επόμενο κομμάτι
στο ψηφιδωτό του Πάρκου
Πολιτισμού στο Κάστρο
θα αποτελέσει το έργο
προσβασιμότητας στη βορειονατολική
ακρόπολη, με τις υπογραφές
της σύμβασης του έργου
να «πέφτουν» την Τετάρτη,
με το έργο προϋπολογισμού
1,2 εκ. ευρώ να έχει αυστηρό
χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης
Δ) Σελ. 3
Εκδηλώσεις μνήμης
ενάντια στη λήθη
Δ) Σελ. 6
1 εκατ. στους Δήμους
της Ηπείρου για δράσεις
πυροπροστασίας
Δ) Σελ. 4
86842
Έχασε τη ζωή του
40χρονος εργάτης
Δ) Σελ. 5

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι «Γωνιές Ανακύκλωσης»
  Ο δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει ότι η ολοκλήρωση του έργου «Γωνιές ανακύκλωσης» που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» είναι σε εξέλιξη και η λειτουργία τους δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Πρόκειται για μια δράση η οποία προβλέφτηκε από το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων στη λογική της ολοκληρωμένης διαχείρισης από τη δημοτική αρχή της «Ενότητας Πολιτών Νέα […] The post Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι «Γωνιές Ανακύκλωσης» first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και τα ταξί των Ιωαννίνων
  Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, συμβάλλοντας πλέον και από τη δική τους πλευρά στη μείωση των εκπομπών ρύπων, μπαίνουν σταδιακά και οι ιδιοκτήτες ταξί στα Ιωάννινα. Τα τελευταία δύο χρόνια με την ανανέωση του στόλου των οχημάτων έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν αρκετά υβριδικά ταξί, που κινούνται και με ηλεκτρική ενέργεια αλλά και με καύσιμο. Εδώ και […] The post Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και τα ταξί των Ιωαννίνων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Το «μπουρίνι» προκάλεσε ζημιές και προβλήματα
  Ζημιές προκάλεσε το ξαφνικό μπουρίνι που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης. Η έντονη βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από ισχυρό αέρα προκάλεσε σειρά προβλημάτων σε περιοχές όπως η Άμμος Μαρμάρων, τα Καρδαμίτσια, αλλά και εντός της πόλης στην περιοχή της Γαριβάλδη όπου είχαμε πτώση μεγάλου κλαδιού δέντρου. Αντίστοιχα προβλήματα σημειώθηκαν με πτώσεις κλαδιών σε πολλές περιοχές που […] The post Το «μπουρίνι» προκάλεσε ζημιές και προβλήματα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Τέσσερις ελεγκτές στο ΣΕΠΕ για τρεις νομούς…
  Μόλις τέσσερις ελεγκτές της Επιθεώρησης Εργασίας είναι διαθέσιμοι για τις περιοχές των Ιωαννίνων, της Θεσπρωτίας και της Κέρκυρας, κάτι που αυτονόητα σημαίνει πως είναι αδύνατο να λειτουργήσει η υπηρεσία με τον τρόπο που επιβάλλεται να λειτουργεί. Το στοιχείο αυτό έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Έξαρχος που βρέθηκε […] The post Τέσσερις ελεγκτές στο ΣΕΠΕ για τρεις νομούς… first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Επιχορήγηση 170.000 ευρώ σε υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας
  Με το ποσό των 170.000 ευρώ επιχορηγούνται από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, πέντε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην Ήπειρο που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας. Η Βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ., Μαρία Κεφάλα, με αφορμή την εν λόγω απόφαση και κατανομή των πιστώσεων στις δομές κοινωνικής φροντίδας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η […] The post Επιχορήγηση 170.000 ευρώ σε υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας first appeared on Πρωινά Νέα.