Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΙΣΘΩΤΕΣ Η ΜΕΙΩΣΗ
ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Είδος Μικρές
HENTA
Οι δύο όψεις στην ενοικίαση ακινήτων Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3358 ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΘΕΑΤΡΟ
Άλλαξε όψη
η Προκυμαία
σελ. 5
50s 50sales
% up to
ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ELYSION
ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ
Με τον Ανδρουλάκη
το ΠΑΣΟΚ Λέσβου
σελ. 8
ΜΕΧΡΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Πρεμιέρα από
σήμερα για τις
εκπτώσεις
• Ζήτησε από όλους τη διαφύλαξη της ενότητας στο κίνημα, ενώ ήταν απαισιόδοξος για την πορεία της χώρας σημειώνοντας ότι αν δεν αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο η Ελλάδα θα βρεθεί ξανά μπροστά στη στενωπό
σελ. 14
ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ
Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
Υπό την απειλή
της πύρινης λαίλαπας
-Συνελήφθη 28χρονος
κτηνοτρόφος
στην Καπη
σελ.5
ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ
ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ
Χοχλάκα - Βατός
VS Μουτζούρη
σελ. 3
ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ
Η ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ
Μεγάλη
η λιτανεία των
Αγίων της Λέσβου
σελ. 4

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Μια «χωματερή» δίπλα στο χωριό
    520 υπογράφοντες από τα Δάφια ζητούν νέα χωροθέτηση του Πράσινου Σημείου Το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Η χωροθέτηση των λεγόμενων πράσινων σημείων στους Δήμους εντάσσεται στην πρόβλεψη για συγκέντρωση ανακυκλώσιμων και άλλων υλικών που μπορούν να αξιοποιηθούν, ώστε να μην καταλήγουν στις χωματερές ή ανεξέλεγκτα μέσα στα δάση, με στόχο την εξοικονόμηση φυσικών πόρων για την αειφορία και το περιβάλλον. Πρόκειται για συγκεκριμένες εκτάσεις όπου οι δημότες αλλά και οι Δήμοι θα μπορούν να εναποθέτουν παλιές ηλεκτρικές
 • Φόρος 9.809 ευρώ σε συνταξιούχο… κατά λάθος!!
  Την αναξιοπιστία του Ελληνικού Κράτους, το οποίο συνήθως επιβαρύνει τους πολίτες “πάνω από τις υποχρεώσεις τους”, ενώ στις δικές του υποχρεώσεις έναντι των πολιτών κάνει πως δεν καταλαβαίνει, έρχεται να επιβεβαιώσει άλλο ένα περιστατικό φορολογουμένου από τη Λέσβο, ο οποίος έκανε το λάθος… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Φόρος 9.809 ευρώ σε συνταξιούχο… κατά λάθος!! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • 4.313 Τούρκοι σε ένα Σαββατοκύριακο!
  Πρωτοφανείς είναι οι αριθμοί των αφίξεων των Τούρκων τουριστών στη Λέσβο, καθώς πλέον αυτό που φαίνεται είναι ότι το μεγάλο κομμάτι από την πίτα του τουρισμού για τον τόπο μας καταλαμβάνεται από τους γείτονές μας που έρχονται εξ ανατολών και λιγότερο από τους δυτικούς τουρίστες…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post 4.313 Τούρκοι σε ένα Σαββατοκύριακο! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Stop στην άναρχη εικόνα στην πλατεία Αλυσίδας!
  Τέλος στην άναρχη εικόνα και λειτουργία της πλατείας Αλυσίδας αποφάσισε να βάλει η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης στην συνεδρίαση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από πολλά αιτήματα δημοτών και επαγγελματιών που είχαν υποβληθεί το τελευταίο διάστημα…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Stop στην άναρχη εικόνα στην πλατεία Αλυσίδας! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Πρεμιέρα για την έκθεση βιβλίου
  Την αυλαία άνοιξε για 4η χρονιά η Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φετινού Λεσβιακού Καλοκαιριού. Τα περισσότερα βιβλιοπωλεία της Μυτιλήνης αλλά και εκδότες βιβλίων συμμετέχουν στην έκθεση με δικό τους περίπτερο στις εγκαταστάσεις που έφτιαξε ο Δήμος…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Πρεμιέρα για την έκθεση βιβλίου appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.