Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
** ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 16283 Ιδρυτής: Ιωάννης Κόκκινος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 www.proinanea.gr €0,50
Μικρή αποκλιμάκωση στα τρόφιμα
3 νεκροί σε τροχαία τον Ιούνιο Συζητά με Πορτογάλο
προπονητή ο ΠΑΣ
(Δ) Σελ. 16
• Σελ. 8
(Δ) Σελ. 14
Ανέβηκαν οι τόνοι
για τον ποδηλατόδρομο
Με υψηλούς
τόνους και
με έντονες
παντιπαραθέσεις
πραγματοποιήθηκε
την Τετάρτη, η ειδική
συνεδρίαση λογοδοσίας
της δημοτικής αρχής
με... φυτίλι την πορεία
του έργου του
πεζόδρομουποδηλατόδρομου,
σε συνάρτηση με
την οριοθέτηση της
λίμνης Παμβώτιδας
Δ) Σελ. 3
Επίδομα 400 ευρώ
Σελ. 4
Ζητούν ανάκληση
του ΦΠΑ στον καφέ
Δ) Σελ. 5
σε 50.000 ανέργους (ΣΣΕΙΝ
ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
Ενώνουν δυνάμεις
για την επίτευξη στόχων
Δ) Σελ. 7

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Επιδείνωση του προβλήματος των ελλείψεων φαρμάκων τον Αύγουστο
  Τον προβληματισμό τους εκφράζουν οι φαρμακοποιοί για την πιθανότητα να εμφανιστούν ελλείψεις φαρμάκων τον Αύγουστο The post Επιδείνωση του προβλήματος των ελλείψεων φαρμάκων τον Αύγουστο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΑΑΔΕ: Πότε γίνεται προαιρετική η υποβολή IBAN
  Προαιρετικός γίνεται από αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου ο IBAN πριν την υποβολή δηλώσεων The post ΑΑΔΕ: Πότε γίνεται προαιρετική η υποβολή IBAN first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Μίνι lockdown για τον καύσωνα
  Τι προβλέπεται για τηλεργασία, delivery, εξωτερικές εργασίες The post Μίνι lockdown για τον καύσωνα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Ηλεκτρικό ρεύμα: Αύριο οι ανακοινώσεις των μέτρων στήριξης των τιμών
  Αύριο, Τετάρτη 17 Ιουλίου, θα γίνει εξειδίκευση των μέτρων στήριξης των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος από τον Υπουργό Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη. Αυτό αναφέρει ενημέρωση του Υπουργείου Ενέργειας, μετά τη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Το θέμα της σύσκεψης ήταν η εκτίναξη των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας το τελευταίο δίμηνο. Σύμφωνα με πληροφορίες […] The post Ηλεκτρικό ρεύμα: Αύριο οι ανακοινώσεις των μέτρων στήριξης των τιμών first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2024 -Ώρα αιτήσεων για συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες
  Από σήμερα Δευτέρα, 15 Ιουλίου ξεκινάει η η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που απευθύνεται αποκλειστικά σε συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες (τ. ΟΑΕΕ). Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει το Σάββατο 20.07.2024 και ώρα 23:59. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι συνταξιούχοι του e-ΕΦΚΑ – πρώην […] The post ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2024 -Ώρα αιτήσεων για συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες first appeared on Πρωινά Νέα.