Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
TαΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
Εδώ Μικρές
ΕΛΤΑ
31 κόμματα για τις Ευρωεκλογές Αγγελίες
σελ. 13
Χρυσές Ευκαιρίες
τα ΝΕΑ της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3337 ΠΕΜΠΤΗ 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
«Μπάχαλο»
και με τις πληρωμές
της στρεμματικής
σελ. 4
ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ 11 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Ξεκινά
Ο «πόλεμος»
κατά της
λακκούβας!
σελ. 14
ΜΕ 40 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ
Λεσβιακό
Καλοκαίρι 2024
σελ. 8

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Λιθοτριψία των νεφρών στο Βοστάνειο Νοσοκομείο
  Πρώτη φορά λιθοτριψία των νεφρών σε ασθενείς στο Βοστάνειο Νοσοκομείο. Μετά την δωρεά του κοινωφελούς ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΥ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» προς το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, η οποία περιλάμβανε μεταξύ αλλων τον κάτωθι ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό: 1. Τροχήλατο Laser λιθοτριψίας. 2. Ημιάκαμπτο ουρητηροσκόπιο. Μέχρι σήμερα , με τον εξοπλισμό αντιμετωπίζεται από την Ουρολογική Κλινική η λιθίαση της ουροδόχου κύστεως και των ουρητήρων. Το νοσοκομείο  προχώρησε, με δικούς του πόρους και παρέλαβε μετά από διαγωνιστική διαδικασία, την απόκτηση και του εύκαμπτου ουρητηρ�
 • Ξεκινά τον Σεπτέμβριο το φράγμα Τσικνιά
  Ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός, Νίκος Ταχιάος, θα επισκεφθούν την ερχόμενη Δευτέρα το νησί μας για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου του φράγματος Τσικνιά, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας, στην Αγία Παρασκευή, παρουσία του Βουλευτή του Νομού μας, Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος προώθησε την υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Ξεκινά τον Σεπτέμβριο το φράγμα Τσικνιά appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Ξενώνας Φιλοξενίας μαθητών στο Σίγρι
  Σε ξενώνα φιλοξενίας μαθητών θα μετατραπεί το πρώην ξενοδοχείο “Νησιώπη”, στο Σίγρι, το οποίο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου για την εξυπηρέτηση των σκοπών και των πλούσιων δράσεων που αναπτύσσει…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Ξενώνας Φιλοξενίας μαθητών στο Σίγρι appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Ηλεκτρονικά τα ραντεβού για τα ιατρεία στο Βοστάνειο
  Θέμα ημερών είναι να ανακοινωθεί από το διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Καμπούρη, η δυνατότητα ηλεκτρονικών ραντεβού για εξέταση από γιατρούς στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του νοσοκομείου Μυτιλήνης, ώστε ο καθένας με τον ΑΜΚΑ του να μπορεί, μέσω του ηλεκτρονικού του υπολογιστή ή του… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Ηλεκτρονικά τα ραντεβού για τα ιατρεία στο Βοστάνειο appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Προσοχή στον κορονοϊό
  Δεν είναι μόνο στην υπόλοιπη Ελλάδα όπου έχει δημιουργηθεί θόρυβος για την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, καθώς παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, και στη Λέσβο τα στοιχεία είναι ανησυχητικά, όπως καταγράφονται από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Προσοχή στον κορονοϊό appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.