Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΜΥΤΙΛΗΝΗ Α.Ε.”
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος
ο Γρ. Αληγιάννης
σελ. 3
ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ
ΕΛΤΑ
Μικρές
Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
Η ΝΕΑ της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3336 ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, Ο ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
Όπου
δεσμεύσεις...
ακούς πολλές
• Ποια είναι τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται
από αυτόν τον μήνα, αλλά και μετά το Σεπτέμβριο για
το κτηματολόγιο και στη Λέσβο
• Κρίσιμη η ανταπόκριση των 290 ιδιοκτητών, που
θα αρχίσουν να καλούνται για διορθώσεις
ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ
Τη Δευτέρα ξεκινά το πρώτο ράντισμα
σελ. 13
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΣΒΟΥ
ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ
ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ;
Εννέα συν μία
κλοπές στη Γέρα
σελ. 13
548.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ
"Σώθηκε" το παλιό
Λιμεναρχείο
σελ. 3
ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Οι αφανείς
ήρωες στο ΚΥΤ
του Καρά Τεπέ
σελ. 8

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Προσοχή στον κορονοϊό
  Δεν είναι μόνο στην υπόλοιπη Ελλάδα όπου έχει δημιουργηθεί θόρυβος για την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, καθώς παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, και στη Λέσβο τα στοιχεία είναι ανησυχητικά, όπως καταγράφονται από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Προσοχή στον κορονοϊό appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Θρήνος στην Κάπη, χάθηκε στην άσφαλτο το παλικάρι 
  Θρήνος από χθες το πρωί στην Κάπη για την απώλεια ενός 24χρονου παλικαριού σε τροχαίο δυστύχημα στην ευθεία του Μανταμάδου, σε έναν δρόμο που υπό κανονικές συνθήκες δεν συμβαίνουν ατυχήματα, ωστόσο ο άτυχος νέος συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε με φορτηγάκι και τραυματίστηκε θανάσιμα…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Θρήνος στην Κάπη, χάθηκε στην άσφαλτο το παλικάρι  appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Επιβάτες “δύο ταχυτήτων”
  Τα αστικά ΚΤΕΛ στην πόλη της Μυτιλήνης το τελευταίο διάστημα εξελίσσονται σημαντικά μπαίνοντας πλέον στην έξυπνη τεχνολογία με την έκδοση εισιτηρίων αλλά και την εύρεση της τοποθεσίας του λεωφορείου σε ζωντανό χρόνο, μέσω του κινητού, με εφαρμογές, τις οποίες δεν τις συναντά κανείς σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Επιβάτες “δύο ταχυτήτων” appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Λεσβιακό καλοκαίρι και στα χωριά
  Πλούσιο είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Λεσβιακού Καλοκαιριού, που διοργανώνονται στα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης, με έμφαση στα τοπικά θρησκευτικά πανηγύρια, γαστρονομικές γιορτές, ανταμώματα και όχι μόνο και με έντονη την παρουσία και συμμετοχή τοπικών μουσικών σχημάτων και πολιτιστικών συλλόγων…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Λεσβιακό καλοκαίρι και στα χωριά appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Ο Βαγγέλης του πάρκου
  Το πρόβλημα από την σε μόνιμη βάση παραμονή ατόμων ρομά μέσα στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης είναι σοβαρό για την πρωτεύουσα του νησιού μας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, μέρα και νύχτα, στον ίδιο χώρο ανακουφίζουν τις σωματικές τους ανάγκες στους γύρω θάμνους. Ιδιαίτερα από την περιοχή της Καβέτσου όποιος περνάει από το δρόμο η δυσοσμία του έρχεται στο πρόσωπο! Πέραν του ότι το νερό από τη βρύση του πάρκου τρέχει ακατάπαυστα και το ρυάκι φτάνει μέχρι την πλατεία των ΚΤΕΛ, καθώς εκεί πλένονται οι ίδιοι και πλένουν και τα ρούχα τους, δημιουργώντας μια εικόνα που δεν θέ