Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
«Έχουν γίνει βήματα
στη Διεύθυνση Μεταφορών» . 12
σελ.
ΕΛΤΑ
Eom Μικρές
Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
ΝΕΑ της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3330 ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2024
ΠΡΟΛΑΒΕ ΜΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΑ
ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ
- Τρεις μήνες
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΩ
ΕΚΛΕΨΑΝ 2.000 ΕΥΡΩ
ΑΠΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
Το προσκύνημα,
προσκύνημα
και οι κλοπές,
κλοπές
σελ. 12
χωρίς ρεύμα!
σελ. 14
MINACIO
ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Ειδικός
Σύμβουλος επί
των Οικονομικών
σελ. 3
• Καμία λύση δεν βρέθηκε για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς του ζευγαριού, ενώ η ζωή της γυναίκας που έχει ποσοστό αναπηρίας 76% βρίσκεται
σε κίνδυνο
• «Βρίσκομαι σε απόγνωση, κλαίω όλη τη μέρα στην αυλή και παρακαλώ το
Θεό να μας βοηθήσει», λέει η 69χρονη κ. Γιώτα
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ
«Τίποτα δεν
πάει χαμένο»
σελ. 8
ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ
ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ
ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Ραντεβού μετά τις
ευρωεκλογές δίνουν
οι εργαστηριακοί
γιατροί
σελ. 4
ΕΙΧΕ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ
ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
Σε γνώριμα
εδάφη
η Ζαχαρούλα
Τσιριγώτη
σελ. 13

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Αξιωματικών Αστυνομίας η πρώτη των πρώτων
  Την πρώτη της επιλογή πέτυχε η πρώτη των πρώτων από τη Λέσβο Αδαμαντία Τζωρτζή η οποία κατάφερε να μπει στην σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας. Η Αδαμαντία ανέφερε στην εφημερίδα μας “Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τη πρώτη μου επιλογή. Έχω πολύ αγωνία και είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα της ακαδημαικής μου πορείας. Είμαστε όλη η οικογένεια πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.” The post Αξιωματικών Αστυνομίας η πρώτη των πρώτων appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Από σε στιγμή η ανακοίνωση των βάσεων
  Από σε στιγμή σε στιγμή θα μάθουν οι υποψήφιοι μαθητές που έδωσαν πανελλήνιες φέτος τις βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστήμια. Αν και οι αρχικές σκέψεις ήταν να ανακοινωθούν οι βάσεις από την ερχόμενη εβδομάδα τελικά από ότι φαίνεται η αγωνία όλων θα τελειώσει τηνεπόμενη ώρα. The post Από σε στιγμή η ανακοίνωση των βάσεων appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Λευκή νύχτα: Θα γίνει… της Ερμού
  Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης διοργανώνει και σας προσκαλεί όλους στη Λευκή Νύχτα τη μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς! Όπως κάθε χρόνο θα δοθεί ο πρώτος λόγος στα τοπικά μουσικά συγκροτήματα και djs, ενώ τη βραδιά θα συμπληρώσουν οι ειδικές προσφορές στα καταστήματα και τα κεράσματα σε όλη την κεντρική αγορά.   The post Λευκή νύχτα: Θα γίνει… της Ερμού appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Ξεναγούν τους Τούρκους σε… jumbo και lidl!
  Δεν είναι μόνο ο τεράστιος πλούτος των οθωμανικών μνημείων που διαθέτει η Λέσβος, η λαογραφία, η γαστρονομία, οι αρχαιότητες, τα απολιθωμένα και οι ομορφιές του τόπου μας, αλλά και η… λειτουργία πολυκαταστημάτων που προσελκύουν το ενδιαφέρον των Τούρκων τουριστών, οι οποίοι μάλιστα κατά εκατοντάδες… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Ξεναγούν τους Τούρκους σε… jumbo και lidl! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • 1,5 εκατ. για το Αναγνωστήριο Αγιάσου
  Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την αποκατάσταση του κτιρίου που στεγάζει το Αναγνωστήριο Αγιάσου, το οποίο είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από σφοδρή κακοκαιρία που είχε πλήξει το νησί μας τον χειμώνα του 2017…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post 1,5 εκατ. για το Αναγνωστήριο Αγιάσου appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.