Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΚΥΡΙΑΚΗ

26.05.2024
Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 23ος

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Α.Φ. 6627 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Αυξήσεις µέχρι και 35% στις τιµές ρεύµατος αναµένονται για τον Ιούνιο

Κοκκινίζουν

τα... πράσινα τιµολόγια

Στις κάλπες
δικαστικοί και
συµβολαιογράφοι
Εκλογές µε µεγάλο ενδιαφέρον
σήµερα στους δύο
επαγγελµατικούς κλάδους
-ΣΕΛ. 4

Οι Πατρινοί
«γνώρισαν»
το ∆ηµαρχείο

Στα 14,6 λεπτά η κιλοβατώρα υπολογίζεται η µέση τιµή
για τον επόµενο µήνα από 10,3 που ήταν τον Μάιο
-ΣΕΛ. 9

Τα... µουσκεύει
πάλι ο καιρός

Άνοιξε χθες το παλαιό Αρσάκειο
για να γνωρίσουν όλοι τη νέα έδρα
του ∆ήµου
-ΣΕΛ.6

ΤΟ... ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Αλλαγή των συνθηκών
από χθες το µεσηµέρι
-ΣΕΛ. 2

«Ισχυρή
αντιπολίτευση»
Στην Πάτρα ο υποψ.
ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ,
Α. Σπυρόπουλος

Τουριστική προβολή
της τοπικής αγοράς
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
-ΣΕΛ. 3

-ΣΕΛ. 7

Πανστρατιά
για το 7ο αστέρι
Και πολλοί Πατρινοί
στο πλευρό του
Παναθηναϊκού για τον
σηµερινό (21:00) τελικό
της EuroLeague µε τη Ρεάλ
-ΣΕΛ. 21-25

Σε εφαρµογή και φέτος
το πρόγραµµα «Culture and
Shopping» για την Πάτρα
-ΣΕΛ. 11



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Καινούργιο Αγρινίου: Φωτιά κοντά στο Βλοχό – Και εναέρια μέσα στη «μάχη» της κατάσβεσης
  Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (14.6.24) στο Κανούργιο Αγρινίου κοντά στο Βλοχό. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που έχει μπει και σε αγροτικές καλλιέργειες συμμετέχουν δύο ελικόπτερα, 27 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 6ης ΕΜΟΔΕ και 10 οχήματα. Σε αυτά προστέθηκαν και δύο οχήματα από Μεσολόγγι […] Το άρθρο Καινούργιο Αγρινίου: Φωτιά κοντά στο Βλοχό – Και εναέρια μέσα στη «μάχη» της κατάσβεσης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Αίτημα αλλαγής, στη σκιά της… αποχής-Έρχονται «διορθώσεις» στο τεκμαρτό για τους ελεύθερους επαγγελματίες 
  Στο Συμβούλιο Επικρατείας (ΣτΕ) σπεύδει αυτή τη Δευτέρα όπως ήδη ανακοινώθηκε από την περασμένο μήνα, η Συντονιστική Ελ. Επαγγελματιών και Επιστημόνων, για την κατάθεση της Αίτησης Ακύρωσης του Νόμου 5073/2023, με τον οποίο θεσμοθετήθηκε το ελάχιστο τεκμαρτό φορολογητέο εισόδημα. Επίσης, την ίδια μέρα, έχουν αποφασιστεί από διάφορους κλάδους των μικρομεσαίων και άλλου τύπου κινητοποιήσεις και […] Το άρθρο Αίτημα αλλαγής, στη σκιά της… αποχής-Έρχονται «διορθώσεις» στο τεκμαρτό για τους ελεύθερους επαγγελματίες  εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη
 • Δωρεάν προληπτικοί  σπιρομετρικοί έλεγχοι στην Π.Ε. Αχαΐας
  Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου και η Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία  και την 6η  Υγειονομική Περιφέρεια, διοργανώνει δωρεάν προληπτικό σπιρομετρικό έλεγχο με σκοπό τη συνολική βελτίωση των δεικτών αναπνευστικής υγείας των πολιτών της Περιφέρειας, στις παρακάτω περιοχές : Στο Κ.Υ. Ερυμάνθου, τη Δευτέρα 17 […] Το άρθρο Δωρεάν προληπτικοί  σπιρομετρικοί έλεγχοι στην Π.Ε. Αχαΐας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Καταργείται το χαρτόσημο, έρχεται το «ψηφιακό τέλος συναλλαγής»
  Σχεδόν… συγκίνηση προκαλεί η είδηση ότι μετά από 93 χρόνια καταργείται το χαρτόσημο! Ναι, είναι αλήθεια, ότι χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας αιώνας για να καταργηθεί ένα «δημιούργημα» του 1931, που προφανώς δεν έχει καμία σχέση με την εποχή μας. Βέβαια, οι συναλλαγές με το δημόσιο θα συνεχίσουν να χρεώνονται μέσω του «ψηφιακού τέλους συναλλαγής». […] Το άρθρο Καταργείται το χαρτόσημο, έρχεται το «ψηφιακό τέλος συναλλαγής» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Έργα πυροπροστασίας στο Χλεμούτσι
  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού χθες, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο άναψε το «πράσινο φως» προκειμένου να εκτελεστούν έργα πυροπροστασίας στο κάστρο Χλεμούτσι της Ηλείας, ένα από τα πιο εμβληματικά μεσαιωνικά κάστρα που υπάρχουν στη χώρα και το οποίο ιδρύθηκε το 1220 για να προστατεύει την Ανδραβίδα που ήταν τότε πρωτεύουσα του φράγκικου πριγκιπάτου […] Το άρθρο Έργα πυροπροστασίας στο Χλεμούτσι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.