Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
** ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 16252 Ιδρυτής: Ιωάννης Κόκκινος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 www.proinanea.gr €0,50
Ψηφιοποιείται η συλλογή
του Δημοτικού Μουσείου
Βλέπουν την έξοδο
Δωρεά 3 απινιδωτών από
οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου τη Βουλή στους Φιλιάτες
ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ
» Σελ. 4
Δ) Σελ. 5
Δ) Σελ. 3
Έχει ακόμη δρόμο
η ολοκλήρωση της πλατείας
χι ένα, ούτε δύο
αλλά πολλά
περισσότερα είναι
Μα τα προβλήματα που
υπάρχουν στην εκτέλεση του
έργου ανάπλασης της πλατείας
των Ιωαννίνων που εδώ και
μήνες παραμένει... εργοτάξιο
στο οποίο δεν φαίνεται
να διενεργούνται εργασίες,
τουλάχιστον όχι με τον ρυθμό
που θα έπρεπε σύμφωνα με
το αρχικό χρονοδιάγραμμα
ολοκλήρωσης του έργου
Δ) Σελ. 5
Προσπάθειες προώθησης της
γιαννιώτικης αργυροχοΐας
Γιατ
Δ) Σελ. 4
Διακοπές ρεύματος Πέμπτη
και Παρασκευή
Αποτίμηση και στοχοθέτηση της
Δ) Σελ. 5
επόμενης μέρας
» Σελ. 7

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Τι κάνουμε όταν παθαίνουμε ψύξη;
  Πρακτικές συμβουλές και άμεση επέμβαση στο πρόβλημα The post Τι κάνουμε όταν παθαίνουμε ψύξη; first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αλλάζει το ωράριο του αρχαιολογικού χώρου Δωδώνης λόγω καύσωνα
  Λόγω της επικράτησης υψηλών θερμοκρασιών και στο πλαίσιο λήψης μέτρων προστασίας από τους κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση αυτών των φαινομένων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων ενημερώνει ότι σήμερα 21 Ιουνίου και αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου, ο αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης θα παραμείνει κλειστός κατά τις μεσημβρινές ώρες από 12.00 μ.μ. έως 17.00 μ.μ. The post Αλλάζει το ωράριο του αρχαιολογικού χώρου Δωδώνης λόγω καύσωνα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Έρχεται ο προσωπικός αριθμός ταυτοτήτων
  Σε λίγες μέρες αναμένεται ο προσωπικός αριθμός των νέων ταυτοτήτων και άρα οι πολίτες θα μπορούν να μπούν στην πλατφόρμα -και να δηλώσουν τα τρία αριθμητικά ψηφία του προσωπικού τους αριθμού. The post Έρχεται ο προσωπικός αριθμός ταυτοτήτων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο 18χρονος
  Το βράδυ της Τετάρτης, στην επαρχιακή οδό Ιωαννίνων –Μπάφρας, στο ύψος της Εγνατίας Οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, με συνεπιβάτη 18χρονο ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον βαρύ τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το […] The post Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο 18χρονος first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ -Συνεργασία για πρωτογενή τομέα και οδικές συνδέσεις
  Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της προσβασιμότητας στο Ματσούκι, τους Καλαρρύτες και το Συρράκο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων The post ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ -Συνεργασία για πρωτογενή τομέα και οδικές συνδέσεις first appeared on Πρωινά Νέα.