Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΕΞΕΛΕΓΗ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Ο Απ. Πατέστος Συμπαραστάτης
του δημότη
σελ.4
ΕΛΤΑ
Μικρές
Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
- NEA της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3325 ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2024
ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Τέσσερις θέσεις
για 12 μήνες
σελ. 3
ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ
30 ΜΑΪΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΛ
Στη «μάχη» των
πανελληνίων
σελ. 14
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΑΘΟΡΥΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ
«ΚΑΠΕΛΩΜΑ» ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ,
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Μόνοι τους
στον Θεοχάρη
για τα προβλήματα
σελ. 13
• Τι ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Οικονομικών για την επέκταση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο και τι απάντησε για τα
φορολογικά ζητήματα του Βορείου Αιγαίου
ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ-ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΡΑ
ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ
Αποτέλεσμα χαστούκι από
Μανωλακέλλη
στον Στασινό
σελ. 5
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ
ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ
Έβαλαν λουκέτο
για... να μην
βάλουν οριστικό
λουκέτο!
σελ. 5
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
Γιορτή
κερασιού
στην Αγιάσο!
σελ. 3

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Αξιωματικών Αστυνομίας η πρώτη των πρώτων
  Την πρώτη της επιλογή πέτυχε η πρώτη των πρώτων από τη Λέσβο Αδαμαντία Τζωρτζή η οποία κατάφερε να μπει στην σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας. Η Αδαμαντία ανέφερε στην εφημερίδα μας “Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τη πρώτη μου επιλογή. Έχω πολύ αγωνία και είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα της ακαδημαικής μου πορείας. Είμαστε όλη η οικογένεια πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.” The post Αξιωματικών Αστυνομίας η πρώτη των πρώτων appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Από σε στιγμή η ανακοίνωση των βάσεων
  Από σε στιγμή σε στιγμή θα μάθουν οι υποψήφιοι μαθητές που έδωσαν πανελλήνιες φέτος τις βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστήμια. Αν και οι αρχικές σκέψεις ήταν να ανακοινωθούν οι βάσεις από την ερχόμενη εβδομάδα τελικά από ότι φαίνεται η αγωνία όλων θα τελειώσει τηνεπόμενη ώρα. The post Από σε στιγμή η ανακοίνωση των βάσεων appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Λευκή νύχτα: Θα γίνει… της Ερμού
  Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης διοργανώνει και σας προσκαλεί όλους στη Λευκή Νύχτα τη μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς! Όπως κάθε χρόνο θα δοθεί ο πρώτος λόγος στα τοπικά μουσικά συγκροτήματα και djs, ενώ τη βραδιά θα συμπληρώσουν οι ειδικές προσφορές στα καταστήματα και τα κεράσματα σε όλη την κεντρική αγορά.   The post Λευκή νύχτα: Θα γίνει… της Ερμού appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Ξεναγούν τους Τούρκους σε… jumbo και lidl!
  Δεν είναι μόνο ο τεράστιος πλούτος των οθωμανικών μνημείων που διαθέτει η Λέσβος, η λαογραφία, η γαστρονομία, οι αρχαιότητες, τα απολιθωμένα και οι ομορφιές του τόπου μας, αλλά και η… λειτουργία πολυκαταστημάτων που προσελκύουν το ενδιαφέρον των Τούρκων τουριστών, οι οποίοι μάλιστα κατά εκατοντάδες… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Ξεναγούν τους Τούρκους σε… jumbo και lidl! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • 1,5 εκατ. για το Αναγνωστήριο Αγιάσου
  Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την αποκατάσταση του κτιρίου που στεγάζει το Αναγνωστήριο Αγιάσου, το οποίο είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από σφοδρή κακοκαιρία που είχε πλήξει το νησί μας τον χειμώνα του 2017…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post 1,5 εκατ. για το Αναγνωστήριο Αγιάσου appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.