Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
* ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 16251 Ιδρυτής: Ιωάννης Κόκκινος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τρίτη 21 Μαΐου 2024 www.proinanea.gr €0,50
Τιμήθηκε η μνήμη
Δ) Σελ. 3
353.000 ψυχών
Πρωτιά για τη Δημοκρατική Έρχονται κινήσεις
Κίνηση Μηχανικών
για προπονητή
Δ) Σελ. 14
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Τ.Ε.Κ.
Δ) Σελ. 10
Κερδίζει έδαφος
ο κλάδος του οινοτουρισμού
κατοντάδες ήταν οι
φίλοι του καλού
κρασιού οι οποίοι
βρέθηκαν την
Κυριακή στο οινοποιείο στην
Ζίτσα για την εκδήλωση
«Ανοικτές Πόρτες», όπου είχαν
την ευκαιρία να γνωρίσουν την
διαδικασία της οινοποίησης από
το στάδιο της παραγωγής με
επίσκεψη στους αμπελώνες,
μέχρι το τελικό στάδιο,
με τον οινοτουρισμό
να κερδίζει έδαφος
Δ) Σελ. 7
«Όχι» σε πλωτό
φωτοβολταϊκό
Δ) Σελ. 4
Προσοχή στα κόκκινα
εξανθήματα στο πρόσωπο
«Panic Button» σε όλη
τη χώρα για κάθε θύμα
Δ) Σελ. 5
STOP!
Η Σελ. 16

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Τι κάνουμε όταν παθαίνουμε ψύξη;
  Πρακτικές συμβουλές και άμεση επέμβαση στο πρόβλημα The post Τι κάνουμε όταν παθαίνουμε ψύξη; first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αλλάζει το ωράριο του αρχαιολογικού χώρου Δωδώνης λόγω καύσωνα
  Λόγω της επικράτησης υψηλών θερμοκρασιών και στο πλαίσιο λήψης μέτρων προστασίας από τους κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση αυτών των φαινομένων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων ενημερώνει ότι σήμερα 21 Ιουνίου και αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου, ο αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης θα παραμείνει κλειστός κατά τις μεσημβρινές ώρες από 12.00 μ.μ. έως 17.00 μ.μ. The post Αλλάζει το ωράριο του αρχαιολογικού χώρου Δωδώνης λόγω καύσωνα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Έρχεται ο προσωπικός αριθμός ταυτοτήτων
  Σε λίγες μέρες αναμένεται ο προσωπικός αριθμός των νέων ταυτοτήτων και άρα οι πολίτες θα μπορούν να μπούν στην πλατφόρμα -και να δηλώσουν τα τρία αριθμητικά ψηφία του προσωπικού τους αριθμού. The post Έρχεται ο προσωπικός αριθμός ταυτοτήτων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο 18χρονος
  Το βράδυ της Τετάρτης, στην επαρχιακή οδό Ιωαννίνων –Μπάφρας, στο ύψος της Εγνατίας Οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, με συνεπιβάτη 18χρονο ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον βαρύ τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το […] The post Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο 18χρονος first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ -Συνεργασία για πρωτογενή τομέα και οδικές συνδέσεις
  Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της προσβασιμότητας στο Ματσούκι, τους Καλαρρύτες και το Συρράκο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων The post ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ -Συνεργασία για πρωτογενή τομέα και οδικές συνδέσεις first appeared on Πρωινά Νέα.