Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ
Μικρές
Γιόρτασαν την Ημέρα της Ευρώπης Αγγελίες
σελ. 14
Χρυσές Ευκαιρίες
της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3324 ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ 2024
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΗ
1.115 αφίξεις με
πτήσεις τσάρτερ
Μουσική εκδήλωση Ωδείου
Σκαλκώτας
σελ. 3
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Μουσική και
θέαμα από το
Ωδείο Σκαλκώτα
σελ.2
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2.000 ΕΥΡΩ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ
"Ανάσταση" για
την πολύτεκνη
μητέρα στην
Αγιάσο!
σελ. 13
• Ήδη η οικογένεια έχει μαζέψει 4.000 ευρώ
από δωρεές πολιτών προκειμένου η 34χρονη
μητέρα 4 παιδιών που υποφέρει από πόνους
και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της λόγω
σοβαρού προβλήματος στο δεξί της πόδι, να
υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ
ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ
Δεκάδες
χιλιάδες και
φέτος οι πιστοί
στον Ταξιάρχη
σελ. 4
ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ
Ακύρωσε τον
πλειστηριασμό
του σπιτιού
του δημόσιος
υπάλληλος
σελ. 8
ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙΡΙΔΗ ΕΝ ΟΨΕΙ
ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ
«θα κερδίσουμε
κι αυτή την
εκλογική μάχη»
σελ. 5

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Υπεγράφη η σύμβαση για το φράγμα Τσικνιά
  Έπεσαν σήμερα οι υπογραφές για την κατασκευή του φράγματος Τσικνιά, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή, παρουσία του Υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού, Νίκου Ταχιαου και του Προέδρου της ανάδοχου εταιρείας, Αλέξανδρου Εξάρχου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο, από την Αγία Παρασκευή, αφού προηγουμένως καταβληθούν οι αποζημιώσεις για τις απαλλοτριώσεις. Ο Υπουργός Υποδομών δήλωσε ότι το φράγμα Τσικνιά είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα που έχουν εκτελεστεί ποτέ στη Λέσβο για την αντιμετώπιση της λειψυδρία�
 • “Καίνε” τους ελαιοπαραγωγούς οι δασικοί χάρτες
  Όχι μόνο βρέθηκαν εκτός της στρεμματικής ενίσχυσης, αλλά xάνουν και τις περιουσίες τους δεκάδες ελαιοπαραγωγοί της Λέσβου, τα χωράφια των οποίων εμπίπτουν στις δασικές διατάξεις…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post “Καίνε” τους ελαιοπαραγωγούς οι δασικοί χάρτες appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Αντιμέτωπη με τα δύσκολα η κτηνοτροφία
  Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το ρεπορτάζ μας στο φύλλο της Πέμπτης για τις ελλιπείς συνθήκες απολύμανσης των παπουτσιών των Τούρκων τουριστών αλλά και την ανύπαρκτη σχεδόν απολύμανση των τροχών καθώς δεν λειτουργεί τάφρος, και η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Αναστασία Αντωνέλη… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Αντιμέτωπη με τα δύσκολα η κτηνοτροφία appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Κάτω από 1.000 οι μετανάστες 
  Ιστορικό χαμηλό καταγράφεται αυτήν την περίοδο στη Λέσβο ως προς τον αριθμό των φιλοξενούμενων μεταναστών, οι οποίοι έχουν μειωθεί θεαματικά καθώς ο αριθμός τους είναι κάτω από 1.000…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Κάτω από 1.000 οι μετανάστες  appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Φίδι μέσα σε σπίτι στο κέντρο της Μυτιλήνης!
   Δίμετρο, μαύρο ερπετό εισέβαλλε σε μονοκατοικία ηλικιωμένης γυναίκας και εγκλωβίστηκε στο παράθυρο  Μας έζωσαν τα φίδια κυριολεκτικά το φετινό καλοκαίρι προκαλώντας φόβο και τρόμο σε πολλούς, αφού πλέον κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και στο κέντρο της Μυτιλήνης! Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, όχι σε δρόμο ή αυλή αλλά μέσα σε μονοκατοικία, πίσω από την παλιά Αστυνομία! Ένα μαύρο φίδι, μήκους περίπου 2 μέτρων, τρύπωσε μέσα στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας που μένει μόνη της και μόλις το είδε πάγωσε το αίμα της!  Σύμφωνα με την Πυροσ�