Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Διάκριση για την εκπαιδευτικό
Παναγιώτα Θηβαίου-Παπαθεράπων
σελ. 12
ΕΛΤΑ
Μικρές
Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
ΝΕΑ της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3297 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
Σύγχρονες προκλήσεις
στην Εκπαίδευση
και Ανατροφή
των Παιδιών μας
ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Συζητώντας για
την ανατροφή
των παιδιών
| Κέντρο
Κοινότητας
σελ. 8
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
Κλειστές και
φέτος οι Παιδικές
Κατασκηνώσεις
σελ. 5
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Προσλήψεις από
την Αρχαιολογία
και το Κέντρο
Κοινότητας
σελ. 12
Eco-Schools
GENDA
ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ
ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ
Επικίνδυνη
ανευθυνότητα με
τους βοσκοτόπους
σελ. 13
ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ
ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ
Περάστε κόσμε,
για βίζες
στο Τελωνείο
σελ. 14
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Διακρίθηκαν
Οι μαθητές
του Δημοτικού
Σχολείου θερμής
σελ. 2

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • 29 Γαλάζιες σημαίες στη Λέσβο!
  Περισσότερες από ποτέ θα είναι φέτος οι “Γαλάζιες σημαίες” που θα ανεμίζουν σε παραλίες της Λέσβου, ως σύμβολο καθαρότητας και ποιότητας των νερών με βάση τα αυστηρά κριτήρια που θέτει η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, το νησί μας κέρδισε 29 “Γαλάζιες σημαίες” και συγκεκριμένα 17 στο Δήμο Δυτικής Λέσβου και 12 στο Δήμο Μυτιλήνης. Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου κατάφερε να πάρει την σημαντική αυτή διάκριση για 6 νέες παραλίες, επιπλέον των 11 που είχε και πέρυσι, ενώ ο Δήμος Μυτιλήνης διατήρησε τον ίδιο αριθμό με το 2023. Πιο αναλυ
 • Νέα απειλή για τον Καστανιώνα της Αγιάσου
  Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες εβδομάδες στην Διεύθυνση Δασών Λέσβου και στο Δήμο Μυτιλήνης για ένα νέο επικίνδυνο έντομο που έχει προσβάλει τις καστανιές της Αγιάσου, λίγα χρόνια μετά από την αναγέννησή τους έπειτα από την ασθένεια του έλκους που είχε καταστροφικές επιπτώσεις στο δάσος επί σειρά ετών…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Νέα απειλή για τον Καστανιώνα της Αγιάσου appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Δράση για τη μόλυνση της θάλασσας
  Ένα πολύ όμορφο μήνυμα κατά της μόλυνσης της θάλασσας και των ακτών έστειλαν με την δράση που υλοποίησαν χθες το πρωί, στην αρχή της Ερμού, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί από το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Μυτιλήνης…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Δράση για τη μόλυνση της θάλασσας appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Ο Αρχιμανδρίτης που μίλησε με τον Άγιο
  Έτος 1832, η Μυτιλήνη μαστίζεται επί 3 χρόνια από την πανώλη σε σημείο που οι κάτοικοι για να διασωθούν καταφεύγουν σε αγροτικές περιοχές, ζώντας απομονωμένα. Ήταν τότε που ο πρωτοσύγκελος της μητρόπολης Αρχιμανδρίτης, Καλλίνικος, επικαλείται στο μητροπολίτη Πορφύριο ότι είδε σε όραμα στον ύπνο του τον Άγιο Θεόδωρο, που του ζήτησε να μαζέψει τους χριστιανούς στο μητροπολιτικό ναό και να κάνουν αγρυπνία βγάζοντας το λείψανό του από την κρύπτη, καθώς μετά το μαρτύριο του Αγίου στις 17 Φεβρουαρίου του 1795 το άφθαρτο λείψανο, οι χριστιανοί το είχαν τοποθετήσει σε κ
 • Με δικηγόρους για να φύγουν από τη Διεύθυνση Μεταφορών
  Και δικηγόρους “επιστρατεύουν” υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, για να μετακινηθούν από τη συγκεκριμένη υπηρεσία διεκδικώντας να αλλάξουν… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Με δικηγόρους για να φύγουν από τη Διεύθυνση Μεταφορών appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.