Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ
Πένθος στο ΣΥΡΙΖΑ για το χαμό
της Αναστασίας Δαούση παλιά
σελ. 14
ΕΛΤΑ
Μικρές
Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
ΝΕΑ της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3294 ΤΡΙΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ
- ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Έρχονται
οι δασοκομάντος
σελ. 8
5 ΝΕΑ : ΣΠΟΡ
ΑΙΟΛΙΚΟΣ
Δυσκόλεψε η
παραμονή στη
Super League 2
μετά την ήττα
με 2-1 από τον
ΠΑΟΚ Β'
σελ. 18
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ”
Προσχηματικό
και φέτος
Το ΟΣΔΕ
σελ. 13
Ουσ
• Για άλλη μία χρονιά στα λόγια ανοιχτό το ΟΣΔΕ για την ενεργοποίηση των
δικαιωμάτων καθώς τα προβλήματα παραμένουν ανυπέρβλητα
• Συνεχίζει να ταλανίζει την κτηνοτροφία της Λέσβου το ζήτημα της επιλεξι
μότητας των βοσκοτόπων, μπλοκάροντας επενδύσεις και επιδοτήσεις
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΤΟΠΟΙΩΝ
Πρόβλημα για
τους ποτοποιούς ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Ο ειδικός φόρος
κατανάλωσης
σελ.5
Πρόσληψη
5 γυμναστών
σελ.4
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΟΥΝ
Μουσείο Ναυτικής
Παράδοσης στην
Επάνω Σκάλα
σελ. 3

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Δεν σταματούν οι φωτιές για το κάψιμο κλαδιών
  Δεν σταματά το άναμμα φωτιάς για την καύση κλαδιών παρ’ ότι τέθηκε σε ισχύ από σήμερα η απόφαση για την απαγόρευση χρήσης φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης ειδοποιήθηκε για δύο φωτιές το απόγευμα, η μία στην περιοχή της Κάτιας και η άλλη στη Βαρειά, σε κτήματα μάλιστα που βρίσκονται κοντά σε σπίτια. Οι αγρότες επικαλέστηκαν ότι δεν γνώριζαν την ισχύ της απόφασης, αν και έχει δημοσιευτεί από το Σάββατο. The post Δεν σταματούν οι φωτιές για το κάψιμο κλαδιών appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Επίσκεψη Μητσοτάκη την Παρασκευή
  Eπίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο προγραμματίζεται για το τέλος της αυτής της εβδομάδας και συγκεκριμένα για την Παρασκευή, 19 του μηνός, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή της ημερομηνίας την τελευταία στιγμή, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πρόγραμμα των περιοδειών του πρωθυπουργού εν όψει των ευρωεκλογών και θα συνοδεύεται από υπουργικά στελέχη. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα εγκαινιάσει το νέο οδικό άξονα Καλλονής – Σιγρίου, παρ’ όλο που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ενώ εκκρεμεί και το θέμα της καταβολής των αποζημιώσ
 • Δεν πληρώνουν τίποτα και κανέναν
  Για προκλητικά μεγάλο διάστημα απλήρωτες όλες οι μεγάλες εκκρεμότητες για την περιοχή μας, από τα καμένα λιοχώραφα της Βρίσας μέχρι το Μεταφορικό Ισοδύναμο και την Αμάλθεια Καμία απάντηση και χρονοδιάγραμμα από τα αρμόδια Υπουργεία, με τους τοπικούς πολιτικούς φορείς να βρίσκονται… αλλού!  Παρά το υψηλό ποσοστό που έδωσαν τα νησιά στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατά τις εκλογές του περσινού Ιουνίου, η στάση της κατά τον πρώτο χρόνο της νέας θητείας της μόνο ως τιμωρητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έναντι των νησιωτών. Κι αυτό, καθώς μια σειρά από
 • Στο επίκεντρο ο σχολικός τουρισμός
  Μπορεί τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο του ενδιαφέροντος να είναι η αύξηση των τουριστών από την γείτονα χώρα, ωστόσο σε υψηλά επίπεδα βρίσκονται και οι αφίξεις μαθητών και εκπαιδευτικών από σχολεία όλης της Ελλάδας, οι οποίοι έρχονται στο νησί μας στο πλαίσιο των ολιγοήμερων εκδρομών τους…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Στο επίκεντρο ο σχολικός τουρισμός appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • “Φωτιά” οι τιμές στα καύσιμα!
  Την ανιούσα έχουν πάρει ξανά οι τιμές στα καύσιμα, με την τιμή της αμόλυβδης να σπάει το φράγμα των 2 ευρώ στα νησιά μας, ενώ κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πού μπορεί να φθάσει μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post “Φωτιά” οι τιμές στα καύσιμα! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.