Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΔΑΠΑΛ
Εις Μικρές
ΕΛΤΑ
94 εργολάβοι για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου Αγγελίες
σελ. 14
Χρυσές Ευκαιρίες
ΝΕΑ της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3293 ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ
«Καταστρέφονται
περιουσίες για
το φράγμα Τσικνιά»!
Οργισμένοι δεκάδες ιδιοκτήτες γης που ενημερώθη
καν πριν από λίγες μέρες ότι ο αγωγός σύνδεσης από την
Αγία Παρασκευή στη Μυτιλήνη περνά μέσα από σπίτια,
κτηνοτροφικές μονάδες, θερμοκήπια, γεωτρήσεις
• Την Τετάρτη ο καθορισμός των τιμών από το Εφετείο
«ΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΑΘΩΩΣΕΙ», ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Μήνυσαν
τον Κατζανό
γιατί έβαψε
το Γενί Τζαμί.
σελ. 5
σελ. 13

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Φωτιά στη Νυφίδα
  Για φωτιά σε κτήμα με αστιβιες, στη Νυφίδα, ειδοποιήθηκε πριν από λίγο η Πυροσβεστική. Ισχυρές δυνάμεις με πυροσβέστες και οχήματα από την Αγιάσο και τη Μυτιλήνη σπεύδουν στην περιοχή για την αντιμετώπιση του συμβάντος που προκαλεί ανησυχία λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν από το πρωί. The post Φωτιά στη Νυφίδα appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Αγανακτισμένοι στην Ερμού από τις διακοπές ρεύματος
  Αγανακτισμένοι λόγω των απανωτών διακοπών ηλεκτρικής ενέργειας είναι σήμερα από το πρωί οι έμποροι στην αγορά της Μυτιλήνης βλέποντας το Σάββατο να πηγαίνει χαμένο καθώς όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης οι πελάτες φεύγουν από τα μαγαζιά όταν πέφτει το ρεύμα. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου στα Νέα της Λέσβου «από το πρωί έχουν γίνει 5 διακοπές ηλεκτρικής ενέργειας από 15 λεπτά μέχρι μισή ώρα και μία ώρα.  Σε μια μέρα που περιμέναμε να κινηθούμε έχοντας και τους τούρκους τουρίστες στη Μυτιλήνη, τ
 • Απαγόρευση καύσης κλαδιών από τη Δευτέρα
  Υπεγράφη από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Γεώργιο Τσικαλα, η απόφαση απαγόρευσης της χρήσης πυρός από τις 15 Απριλίου, αντί της 1ης Μαϊου. Η απόφαση υπεγράφη μετά από εισήγηση των Διοικητών της Πυροσβεστικής λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες εβδομάδες. The post Απαγόρευση καύσης κλαδιών από τη Δευτέρα appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Βαρύς ο πέλεκυς των προστίμων!
  Τέλειωσαν τα ψέματα για τους δημότες με την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης να θέσει σε εφαρμογή τον Κανονισμό Καθαριότητας, ώστε να σταματήσουν οι παράνομες και αυθαίρετες ενέργειες που ρυπαίνουν την πόλη και τα χωριά και δημιουργούν εικόνα τριτοκοσμικής περιοχής…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Βαρύς ο πέλεκυς των προστίμων! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Μέχρι τη Χασιέντα η ουρά των τούρκων
  Μαζική είναι αυτήν την ώρα η αναχώρηση των τούρκων τουριστών για τη γείτονα χώρα από το Τελωνείο της Μυτιλήνης με την μεγάλη ουρά να φτάνει το ύψος του καφέ Χασιέντα από την πλευρά της προκυμαίας. Πρόκειται για τους πρώτους τουρίστες που ήρθαν μέσα στην εβδομάδα στο τέλος του Ραμαζανιού οι οποίοι φεύγουν, καθώς ολοκληρώνουν το τριήμερο τους στην περιοχή μας. Το θέμα που αναδεικνύεται κατά την αναχώρηση τους είναι ότι ενώ κατά την άφιξη μέσα στο τελωνείο υπάρχει η υποδομή με τα στέγαστρα, κατά την αναχώρηση βρίσκονται στο πεζοδρόμιο ευτυχώς όμως αυτό γίνετα