Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μικρές
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ
“Στο περίμενε” για το Κολυμβητήριο Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
"ΝΕΑ της
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3258 ΠΕΜΠΤΗ 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΠΑΦΩΝ
ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ
ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ
Στη Λήμνο
η βασιλόπιτα του
Επιμελητηρίου
σελ.4
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ
ΛΕΣΒΟΥ
Ανάδειξη
της αρχαίας
Αρίσβης
σελ.14
ΤΕΕ:
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ
Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ TEE
Στο στόχαστρο
ο Μανωλακέλλης
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ
Ισόβια και
στο Εφετείο
για την Ερατώ
σελ.8
ΕΛΤΑ
σελ.3
της Λέσβου
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
σελ. 13
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ
Προχωρά η Μονάδα
του βιολογικού
της νότιας Μυτιλήνης
σελ. 5

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • “Στα δύο” ο ποδηλατόδρομος της Βαρειάς
  “Στα δύο” αποφάσισε να σπάσει ο Δήμος Μυτιλήνης το έργο του ποδηλατόδρομου της Βαρειάς προκειμένου να ξεκινήσει να υλοποιείται με την χρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί από το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ)…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post “Στα δύο” ο ποδηλατόδρομος της Βαρειάς appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Η «μάχη» των πράσινων σημείων συνεχίζεται
  Παρεμβάσεις για τα «Πράσινα Σημεία» που επιχειρείται να δημιουργηθούν στη Δυτική Λέσβο έκαναν οι κάτοικοι των Δαφίων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Η «μάχη» των πράσινων σημείων συνεχίζεται appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Άξιοι της τύχης μας αν συμβεί το κακό…
  Χωρίς απολύμανση για τις ζωονόσους, ενώ αυτές “βράζουν” στη γειτονική Τουρκία και δεν είναι μόνο ο καταρροϊκός πυρετός, οι συνέπειες του οποίου στην κτηνοτροφία είναι οι ελαφρύτερες, αλλά η ευλογιά του προβάτου και ο αφθώδης πυρετός, όπως και η πανώλη των μικρών μηρυκαστικών που πρόσφατα… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Άξιοι της τύχης μας αν συμβεί το κακό… appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Κράτος εν κράτει ο ΔΕΔΔΗΕ και το κράτος… απόν!
  Η αδιαφορία, αν όχι και αναλγησία του Διαχειριστή του Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ – εταιρεία στην οποία συμμετέχει με το 51% η ΔΕΗ στο μετοχικό κεφάλαιο και στο 49% άλλα ιδιωτικά κεφάλαια από το εξωτερικό) όχι μόνο δεν έχει όρια, αλλά δυνητικά απειλεί να τροφοδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις σε περίπτωση πυρκαγιάς στον τόπο μας.  Εδώ και 9 μήνες 15 ιδιοκτήτες κατοικιών στην περιοχή του δάσους της Κρατήγου κυριολεκτικά εκλιπαρούν το ΔΕΔΔΗΕ να απομακρύνει τις στοίβες από τα κούτσουρα και τα ξερά κλαδιά που έκοψε πέρυσι το φθινόπωρο ο εργολάβος, στο πλα�
 • Νέο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων
  Έκτακτα μέτρα προστασίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς λόγω του κύματος καύσωνα που πλήττει την χώρα, καλεί με έγγραφό του, το Υπουργείο Εσωτερικών να λάβουν οι Δήμοι…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Νέο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.