Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
MMA SEIO
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3240 ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Τέσσερις
θέσεις Ειδικών
Συμβούλων σελ.3
Χρυσές Ευκαιρίες
"ΝΕΑ της Λέσβου
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ
ΠΙΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΤΟ ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ
“ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΕΙ” ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ Ο ΜΑΜΩΛΗΣ
«θα αποφασίσουν
για εμάς χωρίς εμάς»
Οι στόχοι του
Γ. Καμπούρη
για το 2024
σελ.5
σελ.2
ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ
"Με το σταγονόμετρο"
οι πληρωμές.
ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΤΟΥ TENEKE ΟΙ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΣ
Νέα αύξηση φωτιά στις τιμές
του λαδιού
• Δεν εξοφλήθηκαν τα τιμολόγια που είχαν καταθέσει οι εργολάβοι μέχρι το
τέλος του χρόνου, ενώ η Περιφερειακή Αρχή πιέζει για την ομαλή ροή των
χρηματοδοτήσεων από τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα
σελ.8
κα3 Μικρές
Αγγελίες
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ
ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
Λαχανόκηπος
στην καρδιά
της Μυτιλήνης
σελ.4
σελ. 13
ΠΑΣΟΚ
Κίνημα Αλλαγής
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΣΟΚ
Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ;
«Το δημογραφικό
δεν λύνεται με
τους γάμους των
ομοφυλόφιλων»
σελ.14

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • “Στα κάγκελα” οι οικοπεδούχοι της Βαρειάς!
  Ιώβεια υπομονή κάνουν οι οικοπεδούχοι της ευρύτερης περιοχής της Βαρειάς, εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, για την ολοκλήρωση της πολεοδομικής μελέτης που θα επιτρέψει την αξιοποίηση της περιουσίας τους…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post “Στα κάγκελα” οι οικοπεδούχοι της Βαρειάς! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • 15.600 αφίξεις με πτήσεις τσάρτερ τον Ιούνιο
  Με αυξημένους ρυθμούς αναπτύσσεται ο τουρισμός στη Λέσβο, όπως αποδεικνύεται από τις μαζικές αφίξεις επισκεπτών και τουριστών τόσο από τα απέναντι παράλια όσο και από τις άλλες χώρες του εξωτερικού, οι οποίοι έρχονται με πτήσεις τσάρτερ…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post 15.600 αφίξεις με πτήσεις τσάρτερ τον Ιούνιο appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • 100 χρόνια από το θάνατο του Δημήτρη Γιανναρέλη
  Τα 100 χρόνια συμπληρώνονται, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, από τον θάνατο του Αεροπόρου Δημήτρη Γιανναρέλη και τα Νέα της Λέσβου ήρθαν σε επικοινωνία με τον πιλότο εκπαιδευτή της Πολεμικής Αεροπορίας, Αδαμάντιο Ζυγομαλά, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει ενδελεχή έρευνα για την ζωή αλλά και για την προσφορά του «αγνώστου» για πολλούς πιλότου από τη Μυτιλήνη, προς τιμήν του οποίου έχει δοθεί και το όνομα σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post 100 χρόνια από το θ
 • Επικοινωνιακή η διαχείριση της δακοκτονίας
  Με το δάκο να βράζει στον ελαιώνα της Λέσβου σε τέτοιους πληθυσμούς ώστε να θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο – αν δεν ανακοπεί – ότι θα έχουμε εκτεταμένη καρπόπτωση και καταστροφή τον Οκτώβριο στα λιοχώραφα, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας επαναλαμβάνοντας τα…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Επικοινωνιακή η διαχείριση της δακοκτονίας appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Σε διαβούλευση το σχέδιο για τους Νέους Αγρότες
  Αναρτήθηκε για διαβούλευση το πρόγραμμα «Π3-75.1 – Εγκατάσταση γεωργών νεαρής ηλικίας», προϋπολογισμού 410 εκατ. ευρώ, από το οποίο προβλέπεται η παροχή κατ’ αποκοπή οικονομικής στήριξης σε νέους προκειμένου να εγκατασταθούν για πρώτη φορά ως αρχηγοί σε γεωργική εκμετάλλευση, υλοποιώντας επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης της γεωργικής τους εκμετάλλευσης…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Σε διαβούλευση το σχέδιο για τους Νέους Αγρότες appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.